Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Přišel mi email s videi Peterka a spol. Videa vše v pořádku jak zvuk tak obraz. Dnes jsem si jej chtěl přehrát znovu ale některé již nejdou vubec nekteré pouze obraz bez zvuku. Je možné že kdo má tyto videa tak někdo je prostě zásahem do počitače znemožní přehrátí? Děkuji
Dobrý den, předpokládám, že to přišlo jako příloha v mailu - soubory jste si uložil na HDD někam do složky a přehrál v přehrávači. Zkuste jiný přehrávač a uvidíte (např. VLC Media Player). Možná jsou soubory videa poškozené, ale nějaký zásah z jiného PC do toho Vašeho se nezdá pravděpodobný. Zdravím!
Obdržel jste e-mail, v jehož příloze byla připojena videa, nebo šlo o e-mail s odkazy na spuštění videí např. na YouTube nebo jinde? Jsou-li videa online, nemusí být vždy dostupná. Weby mohou občasné výpadky. Většinou stačí odkaz navštívit později.
Ještě mne napadá možnost časového omezení u zpoplatněných souborů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.