Nejste přihlášen/a.
cau holky, rada si prectu vas nazor: co byste delaly kdyby jste mely takovyhle nekolikalety vztah: pritele _ idealniho chlapa J peknyho, chytryho, vtipnyho, pozornyho, citlivyho, pratelskyho, ocividne vas ma rad a dokazuje to, dal ma rad deti a tesi se na ne, zajisteny...no a ja nevim co ještě...(vazne, existuje...a nevypada ze je gay) ale vedely byste, ze vedle vas ma obcas nejaky jiny vztah, který udrzuje tak nejak "na lehkou vahu", tak aby neposkodil ten spolecny vztah a nikomu tim neublizil, vy byste to vlastne na jeho chovani ani nikdy nepoznaly, kdybyste vylozene nepatraly, protože se chova porad stejne pekne...a ted dilema: vadilo by vam to natolik ze byste se s nim rozesly a nasly si i trebas nakyho vernyho ale nudnyho, nebo proste jakyhokoliv kterymu by chybelo jedno nej které ten puvodni ma...nebo byste to nekously? I za cenu zname věci, ze nevera je vsude a vy se ji v pristim vztahu tak i tak nemusite vyhnout? Proto ze proste nesnesete aby vam byl pritel neverny? Diky za jakykoliv nazor...
Nejsem holka, takze sorry, ze odpovidam, ale nedalo mi to. Ten paradox je do oci byjici.
...ocividne vas ma rad a dokazuje to...
Ocividne vas ma rad a dokazuje to tim, ze krome vas ma jeste jinou (jine)...to moc idealni teda neni, jak vy pisete, ze jo...
A odpoved na dilema? Co si nehledat nudnyho, ale skutecne idealniho, zabavnyho, peknyho, chytryho, vtipnyho, pozornyho, citlivyho, pratelskyho, co ma rad deti, kterej vas ma rad a dokazuje to tim, ze jinou nema?
Ale ja tomu prd rozumim, tak uz radsi mlcim.
Neptej se jiných, tohle si musíš sama vyřešit. I když jsi svého přítele popsala jenom v růžových barvách, je to skoro až k neuvěření, že by se i mimo té údajné nevěry něco nenašlo. A nebo chceš něco najít za každou cenu? Jestli je to jak píšeš už dlouholetý vztah, pravděpodobně jsi smířená s jeho občasnou nevěrou a nebo si to prostě jenom namlouváš? Nějak jsem nepochopila, co vlastně chceš slyšet? Ano, možná bych jednorázový úlet dokázala překousnout, ale asi ne úlety soustavné. To znamená, že jsi pro něho jedna z mnohých. Jak se chová k Tobě, asi se chová i k dalším a pro všechny tedy může být vtipný, pozorný, přátelský ... Takže můj názor je ten, že pokud chci založit rodinu, mít děti a oporu a partnera pro společný život, tak bych asi na něj moc nespoléhala.
Protože společný život, výchova dětí, zabezpečení rodiny - to už je o něčem jiném. To jsou i starosti, kdy třeba člověku není moc do smíchu, kdy nemůže být vtipný, pozorný, ale občas i protivný a ironický, někdy i hádavý - protože se nakupily starosti. Ale ty zase přejdou a i za tu cenu mohu mít toho - sice ne ideálního - ale správného chlapa moc ráda.
Podle dr.Plzáka pouze 4% mužům manželská nevěra nic neříká. A to jsou právě ti nezáživní nudní suchaři, kterým na sex příjde myšlenka jen zcela ojediněle. Tím, že zplodili potomka mají svoje sexuálnní učinkování za ukončené. Další sexuální hrátky považují za mrhání časem. Měli jsme v partě jednoho profesora, který když jsme se bavili o ženách nechápavě kroutil hlavou a okamžitě měnil téma rozhovoru.
A obráceně. nevím proč, ale ženy přímo přitahují chlapi s nevalnou pověstí. Podívejte se na Casanovu. Všem bylo jasné co je to za "ptáka" a ženy na něj stéjně naletěly. Takže jak říká dr. Plzák -nepátrat! Jak tedy s přítelem naložit? To musíte rozseknou jen a jen vy a nikdo jiný. Nikdo jiný neponese důsledky vašeho rozhodnutí. Tak šťasnou ruku.
Moc na výběr nemáš, když ho miluješ. Nepovídej, že bys byla schopná se s ním rozejít!:DA co když je to jen tvoje fantazie? Posranduje, poflirtuje a jinak nic a k tobě se vrátí. Máš jen velké oči. Ostatní posbírají pár drobků, které cestou utrousí, ale ty jsi jediná. Netrap se žárlivostí. Aź ho při nevěře uvidíš nebo se ti přizná, to je něco jiného
Ale takhle nehledej problémy tam, kde nejsou
a taky podezíráním ho nevytáčej, protože jednou by si mohl říc-když už, tak už.
Hned od prvopočátku vašeho psaní je to špatně a to tím že ideální není. Pokud vám nevadí, že příjde domů a právě se někde vyspal někde s nějakou jinou a klidně se usmívá. Je to týpek který si je vědom toho že je u žen žádoucí a řádně toho využívá. Budoucnost je nejistá a nebude mu dělat problém se usmívat za týden někde jinde a na úplně jinou ženskou. A neopomeňte, že pohlavní choroby jsou velmi rychle přenosné a jejich důsledky někdy pro ženu katastrofální. Tyto egoistické frajírky odkopněte od svého prahu. Je to pro rodinný život o ničem. Hodně štěstí.
Je to z výkendu.
Mám strach, že se zhroutím..
Jaká je rada? Vrhnout se do práce, opít se, udělat si dovču.. jet za přáteli? Vypovídat se? Něco rozbít?
Já se stěhuji a mám takový vztek, že jsem po dnešním rozhovoru měla chuť skončit. Úplně.. jsem alergická na léky, nebyl by to problém.. Dýchám, zhluboka dýchám. Ještě jsem se nevybrečela. Nejde to.. Co budu dělat zase tuhle noc?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.