Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krátkodobý pronájem apartmánu

Od: maser2 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

masíruji ve své masérně, rád bych však masíroval občasně také v hlavním městě.
Nevyplatí se však na 3 dny v měsíci pronajímat místnost na celý měsíc a tak koketuji s myšlenkou, zda je možné pronajmout si nějaký apartmán na dvě noci (necelé tři dny) a v něm klienty masírovat. Co jsem stihl pár apartmánů vysledovat, většina z nich je určena výhradně k přespání tolika lidí, kolik míst bylo zaplaceno.

Já bych však rád našel řešení, kdy si apartmán (nebo místnost) pronajmu a budu v něm moci poskytovat masáže, tj. že mě navštíví klienti.

Napadá vás nějaké východisko, kterým by se dala situace vyřešit? Jakékoliv.
Děkuji!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíte se nad tím zamyslet. V jakém městě současně své služby poskytujete, jaký je o ně zájem a zda si přiměřeně vyděláte. Pokud nejste až tak spokojený, vzala bych tu Prahu a sice nastálo.Proč byste tam masíroval 2 - 3 dny v měsíci? Z toho nic moc nekouká. Pokud tam budete dělat pořád a seženete si postupně stálou klientelu, určitě to bude lepší.

Pronajměte si ten apartmán na stálo a masírujte o 106. Stejně byste asi nenašel nikoho,kdo by Vám to pronajal na 3 dny v měsíci. Jaga.

hodnocení

0x

Moje mladá měla klienty, ke kterým jezdila domů. Přijela vždycky přesně, takže se klient stihnul nahřát ve sprše a druhý pak, kdYž ona pracovala na prvním. Pochvalovali si velice, protože nemuseli v dopravě ztuhnout. Byli v pohodlí doma. Měla takových klientů několik. ;) Pořiďte si skládací stůl a pokuste se najít klienty, ke kterým budete jezdit vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]