Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký lék

Od: lilil odpovědí: 16 změna:

Mám kašel, zahleněný krk, nutí mě to ke kašli a ještě mám chrapot. Jaký volně prodejný lék byste mě doporučili, abych se toho co nejdříve zbavila?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já nedám dopustit na mucosolvan lekarnalb.cz/... Celá řada mucosolvan sirup, kapky, peletky, tablety a já nevím co ještě, jsou vynikající. gigalekarna.cz/...

ala1970*
hodnocení

1x

nejlepší je teplá voda, zázvor, med a citron :) i jako prevence

mil®
hodnocení

1x

Vincentku- pít, kloktat, inhalovat - teplou, je to hnus, ale přírodně pomáhá.

Docela mi chutnala teplá Vincentka s mlékem.

A zkuste taky emské pastilky

Vincentka s mlékem :) a není to na zácpu? :)

Připomnělo mi to vtip: Šéf lékárny jde na oběd a lékárnu přenechá příručímu. Když se vrátí, příručí mu hlásí, že tady byl zákazník s kašlem a on mu prodal projímadlo.? Koukejte, pacient stojí tam na rohu a nekašle! Bojí se zakašlat. *haha*

Na zácpu je Zaječická

mil®

Když s mlékem tak i s medem. Chuť se lehce vylepší, ale i tak to je strašný. *ee*

martinaa*
hodnocení

0x

Bioparox a panthenolové pastilky.

hodnocení

0x

Stoptusin na kašel, nastrouhat zázvor a přelít vřelou vodou, pak vypít jako čaj, kloktat heřmánkem, cucat pastilky na chrapot, atd, atd, nebo počkat 7 dní až to přejde samo (nekouřit,..)

hodnocení

0x

Jitrocelový sirup,,,,,,,,,,,, Bromexin,,,,,

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj jak píše nademnou babkazov tak Mucosolvan cucavé pastilky jsou vynikající.Odhleňuje a ulevuje.

hodnocení

0x

ještě jsem si vzpomněl, že na odhlenění a na kašel je dobré ACC a nebo jemu podobné přípravky

samoleceni.cz/...

lekarna.cz/...

stirecek*
hodnocení

0x

Kysané zelí, to pomůže jak na odhlenění, tak od kašle.

zdeny*
hodnocení

0x

Nejlepší věc na nachlazení, bolesti v krku a na mnoho jiných věci jsou Dubové kapky od Dědka kořenáře. Dřív jsem také zkoušel níže popsané. S těmito kapkami se to nedá srovnat. Vřele doporučuji. Nejsou levné, ale užívají se po troškách. Je to opravdová kvalita. Koupíte je v Světlušce nebo přímo u Dědka kořenáře - B. Nového.

agnes*
hodnocení

0x

Bromhexin v kapkách, nebo pak Ambrobene v tabletách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]