Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mince - kde zjistit hodnotu?

Od: dalen odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám doma nějaké staré mince. Viděl jsem kdysi knížečku a v ní byly jednotlivé mince vypsány včetně fotografií jakou mají hodnotu.

Je prosím něco takového možné vidět na internetu?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Nevím, jaké máte mince, ale zkus tady: i-numis.ic.cz

dalen
hodnocení

Prosím jakou hodnotu mají tyto mince:

5Kč československá republika 1926,

1KS slovenská republika 1944

50hal. československá republika 1926

50 halierov sloveská republika 1940

Neporadil by mi někdo? Nedaří se mi to nikde najít.

Kecy v kleci. Samozřejmně záleží na kvalitě, ale třeba zrovna 50 hal. 1940 je RR v ceně až 1500 pokud je v super kvalitě.

doplněno 16.10.14 22:33:

5 Kč 1926 100-1000

1 ks 1944 200-1000

50 h 1926 300-2500

50 h 1940 200-1500

Vše katalog Novotný 1992, takže ceny už i vyšší.

dalen
hodnocení

Děkuji pěkně, jde vidět, že se v tom tady alepsoň někdo vyzná ;)

Chtěl bych se zeptat, kde se to dá zjistit ty hodnoty? Nějaký online katalag existuje také?

Děkuji

kubaaa*
Hodnotu maji zanedbatelnou - takovych minci je spousta. Schoval bych si je, byt Vami, na pamatku... Nejcennejsi jsou v teto vekove kategorii mince (i znamky) s nejakou vadou, mysleno vyrobni vadou. Takove se daji prave najit v numismatickych katalozich. Bohuzel si ale nemyslim, ze byste mel zrovna na nejakou takovou stesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]