Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První dovolená s přítelkyní

Od: spidermann odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

měl jsem kamarádku, nyní je z nás pár týdnů pěkný pár. Milujeme se a máme se rádi. O víkendu jedeme na hory na penzion a já bych se chtěl zeptat, jestli mi můžete poradit, čím bych docílil toho, aby to přítelkyni utkvělo dlouho v paměti? Třeba svíčky do koupelny mě napadají, ale jinak vůbec netuším :) Je nám oběma 22let a jedeme do Krkonoš. Poraďte mi prosím něco, čím docílit, aby si občas v budoucnu vzpomněla na tuhle naší první společnou dovolenou. Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Milý Spidermane, ona sama zamilovanost je veliká věc, hodně veliká na to, aby si člověk pamatoval celý život svou první dovolenou s milovaným člověkem.

Psal se rok 1973. Chodili jsme spolu přes půl roku. Můj kluk měl auto - Š 100, tehdy to bylo nějaké "brko". A vydali jsme se spolu na týden na Lipno. Našli jsme malý, skromně zařízený kemp a postavili si naše "áčko" pro dva tak trochu o samotě za křovíčkem. *smich*

A užili jsme si tam krásný týden. Vařili jsme na plynovém vařiči, jedli z ešusu, půjčovali si šlapadla a jezdili po Lipně. Navečer jsme chodili na sklenku vína do restaurace na terasu, nebo do letního kina. Počasí nám přálo celý týden.

A nebyly svíčky, květiny, básně, vońavé koupele...Ale bylo nám tam spolu tak fajn, že jsme na stejné místo pak jezdili i následující 4 roky. Naposledy v roce 1977, to už jsme byli 2 roky manželé a čekali jsme naše 1. dítě.

Proto si myslím, že ani tak nejde o to, jak moc bude načančané prostředí, ale spíš o ty zážitky, jak si spolu ti dva rozuměli, co prožili pěkného. Hezky se k ní chovejte, buďte na ni milý a pozorný a uvidíte, že za 40 let budete vzpomínat stejně hezky, jako dnes vzpomínám na Lipno já a můj dědeček. *smich* Jaga.

hodnocení

1x

Já si myslím, že společně strávené chvíle úplně stačí na to, aby člověk pamatoval celý život. Mohlo by se stát, že nějakou mimořádnou akcí strávíte spoustu času a úsilí a budete se těšit na to, jak to bude krásné. Přípravou a utajovaním a realizací zničíte to, co plyne, přichází a odchází, aniž byste si toho všimnul. Je potřeba žít okamžikem. Těšit se z toho, co je teď a okamžik prožít naplno. Nežít tím, co bude, co udělá, jaké překvapení vymyslím, zrealizuji. Nedělejte to. Navíc, mohlo by se stát, že to nevýjde, nebude to přijato s patřičným nadšením. A celá dovolená pak bude pokažená. ;) Krásné společné chvíle přeji.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud tomu dobře rozumím, tak to bude několik prvních dní, kdy budete spolu a v cizím prostředí. To může být ošidné, protože se poznáte jinak, než dosud. Bude to asi i stresující a budete jednat přirozeně a ne tak, jak dosud při schůzkách - projeví se Vaše skutečné povahy. Snad nebudete chováním partnerky nemile překvapen a i Vy se snažte udělat dobrý dojem. Pokud nejste romantik, tak se do toho nenuťte, chovejte se zdvořile a nechte tomu volný a nepřipravovaný průběh. Třeba se tam stane něco zajímavého hodno vzpomínky až životní.

Zdravím!

hodnocení

0x
Zdravím, svíčky v koupelně jsou super nápad, také třeba pořídit třpytky do koupele, pěnu, nebo srdíčka z mýdloveho papíru, které vysypete do vany, popřípadě třeba zapálit aromalampu s nějakou příjemnou vůni a hudbu, pak také třeba pořídit umělé okvětní plátky růží a ty rozsypat po posteli do tvaru srdce, a třeba i k posteli dát svíčky, jinak třeba snídani nebo večeři do postele. Jinak si ale myslím, že je důležitý program, to, jak si to společně užijete, jak se pobavíte a jak se k ní budete chovat. Když to bude krásné, tak na to nezapomene nikdy;)

figurek*
hodnocení

0x

no nevím proč zrovna svíčky v koupelně. Jedete přece do Krkonoš a ne do koupelny. Možná by bylo lepší udělat pár pěkných fotek vaší přítelkyně na kopci, pod kopcem, na lanovce, pod lanovkou, nad mraky, pod mraky, na stole, pod stolem a třeba i více či méně oděnou v té koupelně plné svíček, fotky si nechat vytisknout ve velikosti plakátu a přítelkyni je věnovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]