Kontrola může přijít kdykoliv,ale je menší pravděpodobnost,že přijde po pracovní době (tj +-od 18:00 do 06:00 + víkendy!)Ale nespoléhat se na toto na udání jdou i o půlnoci!
Pokud vím, tak v interních pokynech mají, že bez závažného důvodu (bonzu) nemají chodit mezi 22:00 - 06:00, ono je to logické, nemocný většinou potřebuje v klidu spát.
majsterjoe*
To se jen tak povida... jelikoz kontrolu zamestnance muze provadet i zamestnavatel, nebo kdokoliv povereny, a tak u nich nejaka to pravidlo nocniho klidu neni moc dulezite.
Je to jejich práce.. a moje povinnost při nemocenské je být doma, ne na nákupech, kafíčkách s kamarády a podobně.
Tak proč "otravování"?
doplněno 16.10.14 13:09:
Nemocenská určitě není jen o chřipce a angíně, ale pak se to jistě dá pořešit vycházkami. A pět minut snad nikoho nezabije, pak může dál dvacet hodin odpočívat.. kontroly přece nechodí desetkrát denně.
Uznávám, že u dlouhodobějších nemocenských to může být skutečně otravné.
majsterjoe*
Páč když je někdo opravdu nemocný, tak chce mít klid a chce odpočívat. Ne být ve střehu, jestli náhodou nepřišla kontrola v době, kdy sem neslyšel zvonek a já musím složitě vysvětlovat kde jsem byl v době kontroly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.