Ahojky, je mi 17..vím jak mam svého partnera vzrusit, ale chtela bych ho vzrusit vííííc!vím i co ho vzrusuje, ale ja bych ho chtela privest k orgasmu i pres kalhoty..vím docela si troufám, ale myslym si, že by mi tu nekdo mohl poradit prosím
Teda v poslední době se nám tu ta sexuální témata docela množí. No přes kalhoty to bude docela těžký. Ono dosáhnout orgasmu v trenkách není až tak příjemné. Chce se to ve správnou chvíli dotýkat na správných místech
Hehe... a co budeš chtít za rok, dva, tři...? Skafandr? Přijdeš o partnera i iluze dřív než se nadáš... Pokud myslíš svou otázku vážně, vrať se na zem, dokud je čas
Neviděl bych to vůbec nereálně tak jak většina radičů zde. Z vlastní zkušenosti vím, že mě moje partnerka při mazlení vzruší tak, že mám pěkně vlhký spodní prádlo i kalhoty(a to nemám žádný potíže).
Jde o to ho nažhavit, a nemusí to být nutně hned začít mezi nohama, líbej se s ním-dlouho něžně, vášnivě, zkus ho líbat na krku. Já jsem ani netušil jak mě dokáže vzrušit když mě partnerka zavzdychá do ucha a začne mi do ucha vnikat jazykem, to se úplně celej rozechvěju. A v pravou chvíli ho pohlaď na těch pravých místech, hraj si s ním přes kalhoty a výsledek se určitě dostaví, mě to přijde velice vzrušující, máš skvělý nápady, určitě se ti to povede a bude to skvělý. Hodně štěstí...
PS: když se mazlím s partnerkou tak ona je taky vždy úplně promočená, tak proč bych nemohl někdy i já
storm*
Vem si sukni, sedni si mu na klín (čelem k němu) a řekni mu, že nemáš kalhotky... a začni mu vyprávět, jak si vzrušená... a líbej ho u toho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.