Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi prosím doporučit zubního lékaře z polikliniky Olšanská, kde to mám nejblíže, která bude vhodná pro nechání si zbrousit zub a zřejmě i přeblombování - kousek se mi uštípl tak je nyní ostrý? Hledám, kde mi to udělají i bez registrace, nemám v Praze svou zubařku, kam bych musela jet až do Ostravy kvůli takové blbosti.
Děkuji
Můžete zkusit tyto lékaře, pokud budou příjímat. Začala bych tím prvním, ale napřed si je musíte obvolat, jestli přibírají nové pacienty. Manžel chodí k Otavové, ta myslím bere.
Děkuju za doporučení, avšak moje předpoklady, kdy bych se nemusela registrovat a byla ošetřena jsou nereálné a tak mi případně nezbude, než se registrovat.
Ráda bych se tedy zeptala, jak jsou na tom věkově jednotlivé zubařky, zdali jde o starší a nebo mladší, mám špatné zkušenosti ze staršíma.
Přece jen, to není jako přijít do obchodu a podruhé nepřijít, že to nejde střídat jako ponožky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.