Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubní lékař - Praha 3 Olšanská

Od: zubnilekar odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím doporučit zubního lékaře z polikliniky Olšanská, kde to mám nejblíže, která bude vhodná pro nechání si zbrousit zub a zřejmě i přeblombování - kousek se mi uštípl tak je nyní ostrý:(? Hledám, kde mi to udělají i bez registrace, nemám v Praze svou zubařku, kam bych musela jet až do Ostravy kvůli takové blbosti.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x

Mudr Barna ze Stomacentrum jarov. Kousek od tebe. Bere skorem hned a je sikovny.

dejavu*
hodnocení

0x

znamylekar.cz/...

znamylekar.cz/...

znamylekar.cz/...

znamylekar.cz/...

Můžete zkusit tyto lékaře, pokud budou příjímat. Začala bych tím prvním, ale napřed si je musíte obvolat, jestli přibírají nové pacienty. Manžel chodí k Otavové, ta myslím bere.

zubnilekar

Děkuju za doporučení, avšak moje předpoklady, kdy bych se nemusela registrovat a byla ošetřena jsou nereálné a tak mi případně nezbude, než se registrovat.

Ráda bych se tedy zeptala, jak jsou na tom věkově jednotlivé zubařky, zdali jde o starší a nebo mladší, mám špatné zkušenosti ze staršíma.

Přece jen, to není jako přijít do obchodu a podruhé nepřijít, že to nejde střídat jako ponožky :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]