Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v neděli jsme s přítelkyní (16) měli chráněný pohlavní styk (s kondomem). Když jsem se "udělal", tak jsem si po sundání kondomu všiml, že má po okrajích její vaginy (zevnitř) sperma. Kondom nebyl protržený. Neviděl jsem sperma nikde v té trubici, dokonce zkoušela i vytlačovat, nic se jí nepodařilo vytlačit a sama necítila, že by v ní sperma bylo. Chci se zeptat hlavně, jestli by sama cítila, že do ní sperma teče. Opravdu si nedokážu vysvětlit kde se na ní vzalo. A pokud by byla opravdu těhotná, kdy se objeví například první příznaky?
Díky za pomoc
Pravděpodobně to nebylo sperma, ale vlhkost po vzrušení. Ať přítelkyně počká na nejbližší menstruaci, pak (když nic) přidá ještě 14 dní, koupí v lékárně těhotenský test a uvidí. Ale snad nebude tak zle.
Nemusí, stačí, když zvlhne, a navíc se někdy tvoří takový trochu mázek... no, může to vypadat jako sperma. Nemyslím si, že by mohla cítit, že do ní vtéká sperma - to by mohla poznat jen bez kondomu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.