Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné, že je těhotná?

Od: pte odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

v neděli jsme s přítelkyní (16) měli chráněný pohlavní styk (s kondomem). Když jsem se "udělal", tak jsem si po sundání kondomu všiml, že má po okrajích její vaginy (zevnitř) sperma. Kondom nebyl protržený. Neviděl jsem sperma nikde v té trubici, dokonce zkoušela i vytlačovat, nic se jí nepodařilo vytlačit a sama necítila, že by v ní sperma bylo. Chci se zeptat hlavně, jestli by sama cítila, že do ní sperma teče. Opravdu si nedokážu vysvětlit kde se na ní vzalo. A pokud by byla opravdu těhotná, kdy se objeví například první příznaky?

Díky za pomoc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pravděpodobně to nebylo sperma, ale vlhkost po vzrušení. Ať přítelkyně počká na nejbližší menstruaci, pak (když nic) přidá ještě 14 dní, koupí v lékárně těhotenský test a uvidí. Ale snad nebude tak zle.

pte
hodnocení

Jenže přítelkyně nevyvrcholila...

Nemusí, stačí, když zvlhne, a navíc se někdy tvoří takový trochu mázek... no, může to vypadat jako sperma. Nemyslím si, že by mohla cítit, že do ní vtéká sperma - to by mohla poznat jen bez kondomu.

pte
hodnocení

Opravdu nevím, kde se to vzalo... Ale doufám a věřím tomu, že to sperma nebylo, protože to bylo podivně na straně, zatímco sperma by z ní nejspíše vyteklo. Opravdu nevím, ale moc děkuji za odpověď.

hodnocení

2x
Taky si myslim , ze to byl spise posevni hlen , vzruseni atd... Takze v klidku :)
ptr
hodnocení

Moc děkuji, velice jste mě uklidnil. :)

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Sperma to nebylo, pouze hlen, který má za úkol lubrikovat pochvu tak, aby při styku nebyla suchá. Buďte bez obav a připravte se na to, že příště tomu nebude jinak ;)

pte
hodnocení

Děkuji za odpoveď, jsem o mnoho klidnější, než jsem byl doposud :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]