Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s tím

Od: bajca odpovědí: 5 změna:

ahoj, ráda bych se seznámila tady,páč venku se mi nedaří,lepší je to přes internet...teda ne lepší,ale pro me tak že si stim človekem budu chvili psát...než ho hned lovit nekde venku,na to sem příliš stydlivá,, a sem skoro furt v práci,tak není ani čas...no,lide mi zrušily to bylo nejlepší na seznámení, ted tady tech seznamek neni moc dobrých..našla sem seznamku be 2 tam mi psalo hodne kluku hodne zpráv,,jenže ani jednu sem nemohla přečíst,prtž to po me chce VIP členství.. a to se mi nedaří udealt..proč to nede poslat smskou? co když učet ješte nemám? poradte mi co přesneji to po me chce tam napsat chce to číslo karty..ale já to dávám,vše zadám, a furt nic...tudiž si nemužu nic od nikoho přečíst,ani se podívat na fotku..dekujuú)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tady dostaneš spíš rady - jak uvařit, co si obléci, jak se jmenuje houba...atd. Ale mládence k seznámení tady těžko najdeš.

Seznámit se tady ale můžeš. Já jsem se tady seznámila s velice prima lidmi, převážně mého věku a i když jsem jich většinu nikdy neviděla,mám je ráda. Pokud tedy hledáš kamarádky a kamarády, s kterými si budeš občas psát, ty tady najdeš. Stačí se zaregistrovat a pak můžeš používat vnitřní poštu.

Mládence tu ale asi najdeš jen obtížně. To je lepší naživo - usmát se, prohodit pár slov - a uvidíš, že to půjde. Za mého mládí žádná takováto seznamovací elektronika *smich* nebyla a seznámili jsme se všichni. A někteří pro velký úspěch i vícekrát! *smich*

Tak uvidíš, že i Ty najdeš toho pravého. Na netu ale pozor na podvodníky. Pokud potkáš někoho naživo, odhadneš ho podle jeho řeči a chování určitě dřív a líp, než jen podle toho, co Ti jen napíše. Tak hodně štěstí. Jaga.

ovczaak*
hodnocení

1x

ahoj,lide funfují,jen trochu jinak,než předtím...seznamkám typu badoo a pod.se vyhni...zkus štěstí.cz,placená smskou,stojí to asi stovku anebo seznámit.cz,ta je ,mslm,zadarmo...

Jenže seznamka štěstí.cz je podobná jako badoo a ostatní placené. Platí se nejen registrace sto korun, ale pak VIP a Top služby. Vip služba znamená, že můžu zablokovat toho, s kým nechci komunikovat, jinak to nejde a Top služba znamená, že se dostanete do popředí na pár dnů. Ale jednou se mi stalo, že jsem VIP službu zaplacenou měla a stejně mi nešlo jednoho cvoka zablokovat. Musel mít zaplacenou ještě službu navíc nebo to nefungovalo.

hodnocení

1x

Barunko, já si myslím, že od této poradny, která funguje už 10 let jako poradna, ale ne seznamka, očekáváš nemožné. Ale jestli máš osudem předurčeno, že se tady seznámíš, pak pouze a jen tak, že tvé rady nebo dotazy někdo ocení natolik, že se s tebou bude chtít blíže seznámit, napíše ti vnitřní poštou. Tu ale nemůžeš používat, pokud nejsi zaregistrovaná. ;) Navrhuji ti: pobuď nějakou chvilku a když poznáš, že to stojí za to, zaregistruj se. A pak si můžeš s někým psát, případně si vyměnit adresy. To celé začni tak, že si přečteš pravidla. Hodně štěstí *slunce*.

iz*
hodnocení

1x

Ny tu seznamku tu nedávno byl dotaz. Ten byl od Vás? Zkoušela jsem se tam podívat, ale odkaz z dotazu nefungoval. A registrovat se na lucemburské seznamce kvůli jedné odpovědi nebudu. Proč si nevyberete českou seznamku?

Pročtěte si VOP be2 (pravidla) a nápovědu s často /... . Nenajdete-li v nich odpovědi na své otázky, napište zákaznické podpoře: zakaznickyservis@be2.cz.

–––––– Stejně jako předchozí rádci doporučím před tím, než někam napíšete pročíst pravidla webu, na který píšete, nebo kde se registrujete. Pak budete vědět, že Poraďte.cz není seznamka, i co a jak funguje na be2 ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]