Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji pomoci najít podobnou hračku

Od: wanesa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,možná se to bude zdát někomu trochu divné ale ten,kdo má děti to pochopí.Dneska jsem byla se svou vnučkou na oslavách v Lidlu v Sokolově a naše malá 2,5 roku je zvyklá na jednu takovou obyčejnou hračku,kterou nosí všude sebou.Dokonce jí krmí a bez ní neusne.A tak se stalo,že jí někde tenhle míša vypadl z golfů.Zajímala se hlavně o balonky ,které jsem jí navázala na ruku a na míšu zapomněla.Nejhorší je,že bez něj ani neusne a my tuhle hračku jako "náhradní díl" už sháníme asi rok aby se nestala tato situace a dneska se to stalo.Posílám tady pár fotek,kde je malá s medvídkem,je to vlastně jen hlavička s pacičkama na čtvercové látce.Kdyby tuto hračku doma někdo měl a jeho děti si s ní nehráli,okamžitě jí koupím.Děkuji za pochopení.

Potřebuji pomoci najít podobnou hračku
Potřebuji pomoci najít podobnou hračku #2
Potřebuji pomoci najít podobnou hračku #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Dobrý večer, posílám vám odkaz na internetový obchod, kde takového plyšového usínáčka mají. Jen trošku jiného. Ale třeba i to by vnučku potěšilo. Jinak - tento problém znám velmi dobře.

hrackanek.cz/...

@eulalie: Ty jsou ještě hezčí než originál ! *palec*

eulalie*

Žejo, uvažuji, že to koupím pod stromeček ;)

wanesa*
hodnocení

Mooc děkuji,celou dobu sedím u netu a hledám.Malá prý už doma hledá Tedyho ,jak mu říká a moje šikovná dcera sedla k šicímu stroji a udělala skoro originál.To jsem teda koukala.Ale už jsem objednala na netu taky jpodobného,mají stejnou hlavičku.Tak budeme mít náhradní díly:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]