Nejste přihlášen/a.
Můj ex přítel po našem rozchodu pořád navazuje nějaké nové známosti .Nikdy předtím to nedělal!.Byla jsem v jeho 22 letech jeho první a předemnou se tak nikdy nechoval,tak proč to dělá ted?Myslíte že si tím třeba jen chce vyléčit zlomené srdíčko,když dostal kopačky?Chce mi dokázat"o co jsem vlastě přišla"? Nebo je to vůl o kterým je škoda se tady vůbec bavit?
Dost mě to překvapuje,protože já na navazování nových známosti nemám ani pomyšlení
Děkujiiiii.
Dobrý den, tak, kopačky jste dala Vy a zdá se, že Vás to sebralo více, než toho ex. Možné jsou všechny možnosti, ale spíše je snad chybou se o to vůbec zajímat. Dostal kopačky a to je konec.
Nebo doufáte, že se přijde vnucovat a bude se chtít vrátit? Věnujte se sobě a jeho nechte už být.
Kopačky na zkoušku se nevyplácí - ten druhý je může vzít vážně. Zdravím!
doplněno 12.10.14 23:37:Vztah skončil, zapomeňte!
Ne,ne ne..to fakt ne .Dala jsem mu kopačky ze závažných důvodu za kterými si pořád stojím,protože s chováním jaký měl on ke mě v poslední době,to nebyl chlap do života..Ale nebudu zapírat,že k němu už nic necítím...tak proto mě to zajímá.
Co dělá Váš bývalý přítel, je čistě jeho věc. Vám do toho nic není. Každý se s rozchodem vyrovnává jinak. Vy máte svůj život, on také svůj. Žije si ho tak, jak mu to nejspíš vyhovuje. Nemyslím si, že by chtěl něco dokazovat Vám...Přece nebude sedět doma a užírat se myšlenkami na to, co bylo mezi vámi..To už je prostě pryč...Žije si prostě po svém. Žijte si také tak a nehledejte na jeho současném životě chyby. Jeho život se Vás už přece netýká..
"...k němu už nic necítím...tak proto mě to zajímá"
A například ke mně něco cítíte? Těžko, že jo? A zajímá Vás snad moje chování? No a vidíte, v podstatě je Váš ex stejně cizí člověk jako já.
"...o kterým je škoda se tady vůbec bavit?"
V tom s Vámi souhlasím. Jednou jste ho poslala do pryč, asi jste měla důvod, tak proč se o něm dál bavit. Chtěla jste, aby odešel a on to udělal. Měla byste být ráda, že to vzal sportovně a zařídil si život bez Vás.
doplněno 13.10.14 07:57:Jestli jste to nemyslela vážně a přece jen ho chcete zpátky, tak se musíte móc snažit. Ale opatrně. Jestli se vrátí je ale jen a pouze na něm. Moc šancí bych tomu nedával.
Váš ex je přece už jen minulost. Proč tedy za ním slídíte a sledujete jeho chování? Nic Vám po něm není. Jste už vlastně dva cizí lidé. A hotovo.
Myslím, že on také neslídí za Vámi. Pokud by to dělal, určitě byste pochopila, jak je to nepříjemné. Proto to nedělejte ani Vy jemu. Povzneste se nad to, navíc kopačky jste přece dala Vy, tak proč hodnotit jeho chování. Ať si dělá, co chce, Vám to neprospěje, ani neublíží.
Raději si udělejte pořádek sama v sobě a jednou Vám také třeba někdo přeběhne přes cestu a Vám se zase podlomí kolena. Ale díky zřejmě špatným zkušenostem vybírejte už bedlivěji. Víte, někteří lidé mají schopnost dělat pořád dokola stejné chyby. Tak pozor na ně. Jaga.
Váš nick sedí jako zadel na hrnci. Připomínáte mně Judith Harperovou ze seriálu Dva a půl chlapa, která při rozvodu svého "ex" Alana doslova stáhla z kůže, ale přesto pořád strká nos do toho, co Alan zrovna dělá a maskuje to starostmi o správný vývoj společného syna Jakea. Čím to asi bude, že zprvu zbožňovaný Alanův nástupce v Judithině loži - pediatr Herb Melnick - posléze dopadl jako Alan? Čím to jen bude, milá mrško? Nechte "ex"na pokoji a hleďte si svého.
Můj kolega to myslím zhodnotil velice správně. Kdo nemá s kým souložit, ten prudí. Taky je po rozchodu, ten byl na popud ženy, našla si někoho jiného. Nu nějak se z toho dostal, našel si přítelkyni, má kde bydlet, má práci, stará se o děti. No a bývalka začíná prudit. Protože on není na kolenou a zvládá svůj život, má práci, má ženu. A ona? Ten její nový odjel nedávno na několik let pracovně do zahraničí, ona práci nemá a děti ve střídavé péči. Protože je sama, vymýšlí krávoviny. A protože mrška je sama a nemá s kým souložit, byť to bylo z jejího rozhodnutí, tak sleduje, co dělá její bývalý a štve jí to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.