Ahoj, prosím o radu. Byl jsem zamilovaný, dal jí o tom vědět, ona odmítla s tím, že chce být jen kamarád, teď už se spolu nebavíme, tak jako dřív ( asi chápete.. ) . Bylo to před několika měsíci, ještě nedávno jsem si říkal, že to přijímám, že se s tím vyrovnám.. v pátek jsem jí po 2 týdnech zase viděl a od té doby mám krizi.. když si na ní vzpomenu, sevře se mi hrudník, je mi do breku, pořád jí miluju. Nechci zapomenout na ní, chci zapomenout na to trápení..
Zdravím. Nepoddávejte se smutku a snažte se soustředit myšlenky na něco jiného. Hledejte činnost, která Vás bude bavit a také jiné děvče. Někdy člověku pomůže čas, někdy zase nové zamilování se. K životu to patří zkrátka a prožít si to musí každý za sebe sám...
Proč chcete být sebemrskačem? Ona vás odmítla, a vy přesto truchlíte. A na světě je přitom tolik volných dívek, žen, co by byly třeba rády, kdybyste je miloval. Tak zkuste trošku myslet pozitivně a do budoucnosti a těšit, co vás dobrého počká. Protože je pozdě Bycha honit a naprostá hloupost se zabývat minulostí, kterou nemáte už možnost ovlivnit. Ale svoji budoucnost ano. Ta je jen ve vašich rukách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.