Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout?

Od: cjodh odpovědí: 4 změna:
Ahoj, prosím o radu. Byl jsem zamilovaný, dal jí o tom vědět, ona odmítla s tím, že chce být jen kamarád, teď už se spolu nebavíme, tak jako dřív ( asi chápete.. ) . Bylo to před několika měsíci, ještě nedávno jsem si říkal, že to přijímám, že se s tím vyrovnám.. v pátek jsem jí po 2 týdnech zase viděl a od té doby mám krizi.. když si na ní vzpomenu, sevře se mi hrudník, je mi do breku, pořád jí miluju. Nechci zapomenout na ní, chci zapomenout na to trápení..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Nepoddávejte se smutku a snažte se soustředit myšlenky na něco jiného. Hledejte činnost, která Vás bude bavit a také jiné děvče. Někdy člověku pomůže čas, někdy zase nové zamilování se. K životu to patří zkrátka a prožít si to musí každý za sebe sám...

jpp
hodnocení

0x

Do půl roku zapomenete. Najděte si jinou - tahle vás nechce. Proto řekla, že chce být kamarád. "Kamarád" v těch to případech znamená "Nechci tě".

eulalie*
hodnocení

0x

Proč chcete být sebemrskačem? Ona vás odmítla, a vy přesto truchlíte. A na světě je přitom tolik volných dívek, žen, co by byly třeba rády, kdybyste je miloval. Tak zkuste trošku myslet pozitivně a do budoucnosti a těšit, co vás dobrého počká. Protože je pozdě Bycha honit a naprostá hloupost se zabývat minulostí, kterou nemáte už možnost ovlivnit. Ale svoji budoucnost ano. Ta je jen ve vašich rukách.

asd*
hodnocení

0x

Nějaká činnost - práce, sport. Ideálně něco kolektivního se slečnama - přijde jiná, lepší, zamilujete se vzájemně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]