Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řeším teď jednu zajímavou otázku. Mám nápad na podnikatelský projekt, ale ve svých 17 letech samozřejmě nemám na to, ho zafinancovat. Plánuji tedy pokusit se sehnat nějakého investora. Nevím však, jak by toto bylo poté při dělení podílů firmy. Založení firmy jako takové není problém, může být psaná na přítelkyni která v projektu figuruje také - projekt budeme vytvářet spolu. Jde o to, jestli v 17 vůbec je možné takto ve firmě figurovat, nebo by to mých 18. narozenin musela být moje část psaná na ní, nebo může být psaná rovnou na mě.
Děkuji
Dokud nejste plnoletý, musíte mít zákonného zástupce. Tak jen opatrně, aby to byl někdo, komu skutečně věříte Záleží také na charakteru podnikání, jestli budete nějaká společnost, nebo by to bylo na živnosťák... ono třeba než někoho seženete na financování, třeba tam ta osmnáctka padne
Rozhodně přeji hodně zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.