Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci zkusit přípravek Guajacuran,má s ním někdo zkušenosti?Chci ho hlavně na fyzické i duševní uvolnění Podle komentářu na netu je celkem chválený že funguje,zkoušel ho někdo? Díky
osobně někdy používám bylinný čaj Teekanne Spánek a nervy, nicméně člověk je po něm ospalý
Čtu, že Guajacuran je Anxiolytikum (čili uklidňující, proti úzkostem)...zkuste...na každého může fungovat jinak. Dokud nebudete vědět, jak na vás účinkuje, nesedejte za volant. Abyste nebyla moc ztlumená na řízení
Ještě jsou dobré přípravky s třezalkou -- třeba tekutý Novopassit. Třezalka se nemá užívat s hormonální antikoncepcí
doplněno 12.10.14 11:38:Novopassit v lékárně, čaj mívají například v Albertu (ne v lékárně, normálně v hypermarketu ve stojánku mezi čaji)
vemte telefon, najděte si tel. číslo drmax.cz/... vaší pobočky. Zavolejte a zeptejte se...určitě vám řeknou, zda Guajacuran mají. Případně objednají a řeknou, kdy bude k vyzvednutí
Není to žádný zázrak, ale při mírných potížích pomáhá. Užívám ho občasně při "syndromu neklidných nohou", proti bezdůvodné nervozitě a podobně. Když nezabere do 1/2 hodiny, beru si ještě jeden. Víc ne. Že by fungoval na fyzické uvolnění jsem nezaregistroval. Asi by nebylo dobré ho kombinovat s alkoholem, ale mám zkušenost, že se jedno pivo nijak neprojeví (samozřejmě s odstupem, nezapíjet pivem ten prášek )
Kdysi jsem v podobných případech užíval belespon, ten byl lepší, ale už se nevyrábí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.