Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvodňuje čaj?

Od: cajovec odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zena.centrum.cz/...

doplněno 11.10.14 19:57:

Souhlasím s příspěvkem výše.Asi to bude individuální...Každé ráno začínám půl litrem horkého,černého čaje s medem a citrónem -nijak mě neodvodňuje. Posléze si dávám v práci kávu a po té běžím...

ja*
hodnocení

Podle Soni, ANO :)

layborr*

Jak který - záleží na složení ,

Růžový ibišek v čaji podporuje činnost ledvin a odvodňuje organizmus,

pampeliška a pýr přispívá ke správnému trávení,

měsíček chrání buňky a tkáně před oxidativními vlivy,

třapatka podporuje přirozený imunitní systém a přispívá k fyzické pohodě.

petrzach
hodnocení

0x

Asi jak koho ,já ráno vypiji půl litru (černého) a že by se mi z toho chtělo nějak brzo močit ,či bych měl třeba do hodiny chut se zase napít ,tak to né .Asi to bude idividuální.

hodnocení

0x

Tak určitě .

Tělo potřebuje vodu na odbourání kofeinu v jakékoli podobě. To platí i pro tein. Ale ani mě to nezabrání dát si ranní škopek zeleného.

sargo*
hodnocení

0x

Střídavě se říká že ano, pak zase že ne - záleží na tom, ve kterém období se na výsledky vědeckých bádání podíváte :-D Teď jsem zrovínka četla článeček, kde to bylo zmíněno jako jeden ze zažitých omylů.

Dle mého skromného názoru ne, protože to už by bylo po mně - byla období, kdy jsem nic jiného než černý čaj nepila. A fungovala jsem úplně stejně jako v těch, kdy jsem byla o vodě. :)

Jeee, to bych chtěla také. Miluju černý čaj, hlavně Earl Grey, ale množství větší než jeden šálek denně mi nesvědčí.

Jinak já po čaji, kole i kafi čůrám jak pes na vycházce, takže myslím, že odvodňuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]