Souhlasím s příspěvkem výše.Asi to bude individuální...Každé ráno začínám půl litrem horkého,černého čaje s medem a citrónem -nijak mě neodvodňuje. Posléze si dávám v práci kávu a po té běžím...
Asi jak koho ,já ráno vypiji půl litru (černého) a že by se mi z toho chtělo nějak brzo močit ,či bych měl třeba do hodiny chut se zase napít ,tak to né .Asi to bude idividuální.
Střídavě se říká že ano, pak zase že ne - záleží na tom, ve kterém období se na výsledky vědeckých bádání podíváte Teď jsem zrovínka četla článeček, kde to bylo zmíněno jako jeden ze zažitých omylů.
Dle mého skromného názoru ne, protože to už by bylo po mně - byla období, kdy jsem nic jiného než černý čaj nepila. A fungovala jsem úplně stejně jako v těch, kdy jsem byla o vodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.