Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Razítko u Dr

Od: petule94* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Mám otázku kvůli autoškole. Pobýváme mimo Česko, ale kvůli jazyku bych jsem chtěla jet zpět a zažádat o řidičák. Bude mi stačit ukázat jenom moje pojištění z ciziny s tím, že bych platila hned u Dr. a nebo musím zažádat o nové v Česku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x
Na pojisteni které je sjednane v cizině Te doma osetri pouze při akutnim stavu pokud nemáš sjednanou pendlerskou karticku od své pojišťovny . Vse je ale otázka peněz takze pokud doktorovy zaplatis da ti razitko
petule94*
hodnocení

Co znamená Pendlerská kartička? Víš kolik by mohlo stát ošetření? Četla jsem, že razítko stojí kolem 400kč.

pfpetr*
Pokud vim pojišťovna toto stejne nehradi a 400 je oproti cene ridicaku nic. Je to klsicka karta pojistence vydana českou pojistovnou ale je zluta a znamená ze ceska pojišťovna se dohodla s tou cizí a osetreni v česku preuctuje cizí pojistovne a ta to uhradi
petule94*
hodnocení

Takže bude stejně jednoduší abych si to zaplatila úplně sama. Řidičák si budu platit sama, razítko taky. Nevím kolik by , ale mohlo stát to ošetření, i když nebude asi tak náročný :) Nojo. Optáme se a uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]