Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boule na holeni

Od: pajala odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, prosím vás o radu, na holeni se mi udělali jakoby boule, nejdou vidět ale když přejedu bříškem prstu po holeni, cítím je. Bolí a zdá se mi, že s každým pohybem více, při chůzi mě bolí celé holeně, prosím vás nevíte co by to mohlo být? děkuji mockrát. K doktorovi se ted nedostanu a tak se ptám vás, prosím..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dojdi si k doktorovi. Nepraštil ses? Může to být cokoli...

kucharinka*
hodnocení

zajímavé jak jste tu odpověd přepsal ... předchozí odpověd zněla : Moc hraješ GTA a booucchl ses o volant... to vám příjde jako odpověd?

Toho si nevšímejte. Došlo k chybě...

hodnocení

2x

Tipuju křečové žíly , ale jsem mladý kořeň určitě pomůžou starší rádci .

hodnocení

1x

pajalo-kuchařinko. Na holeni máme všichni citlivé hrbolky. Všichni. Holeň je jedno z nejcitlivějších míst na našem těle. Neprožívej to tak!

pajala
hodnocení

Ale ono to bolí fakt hodně, víš i při chůzi... to mi nepříjde normální, že se nemuzu ani projit bez bolesti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]