Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezalepená obálka ve volbách, problém?

Od: volic odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, dnes při volbách jsem zapomněl zalepit obálku před vložením do urny, vypadnout by neměl, ale je to velký problém - nezalepená obálka, dal by se takový hlas označit za neplatný? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, problém to není a ani se snad obálky zalepovat nemusí - sčítači hlasů budou mít méně práce. Zdravím!

tak to by mne docela zajímalo, já ještě nezalepovala obálku nikdy, to by snad měli lidem říci

zdeny*

Obálky se před vhození do urny nezalepují, zbytečná obava.

Nezalepená obálka ve volbách, problém?

jmhad*
hodnocení

2x

Ony ty obálky ani nemají lepidlo,což je má zkušenost z několikanásobné účasti ve volební komisi. A opravdu se to lépe pak vyjme.Horší je,že tentokrát jsou obálky velké a asi se do urny všechny nevejdou,resp. bude to tak slisované.že se stejě nepozná,kdyby nějaký lístek vypadl.

buss
hodnocení

1x

Je to strašné, ony se totiž nelepííí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]