Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl sem se zeptat sem automechanik a slyšel jsem o nějaký fabrice v německu poblíž hranic s Chebem, kde montuji sedačky do aut..Rád bych tam zajel a zeptal se na práci ale neznám jméno ty fabriky..nevíte někdo je to prý nějaký kousek za Chebem?kamarád tam pracuje ale nechce říct kde to je.
Doporučím německý Google a/nebo poradenské dny Eures k práci v Německu v různých městech ČR. Nejbližší poradenský den se koná 15. října v Plzni/.... PS: Opravdu je to kamarád?
doplněno 14.10.14 00:20:Bene, přesně tak jsem to myslela. I podle mne by si kamarádi měli pomáhat ...
Dobrý den, tak, kamarádi si většinou pomáhají (i mimo hospodu). Otázkou je, zda od něho máte správné informace. Montáž sedaček není to samé jako výroba autosedaček (nebo autosedaček pro děti). Také to může být dílnička, která vyrábí jen části sedaček. Chtělo by to ty jeho informace lépe poslouchat a ověřit. Ani nevím, zda je v německém pohraničí nějaký velký závod, tak bych to spíše viděl na tu dílničku, kde je omezený počet zaměstnanců. Zdravím!
doplněno 13.10.14 08:57:zwiki - jste všímavý, ale zde bych raději zůstal u "tradičního" Bena, aby se to nějak nepletlo .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.