Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s ručními vázači? Rozhoduji se mezi kroužkovým vázačem a termovázačem. Zajímalo by mě, který je výhodnější ( kroužky, termodesky apod.) Studuji VŠ, takže potřebuji svázat spoustu věcí. Děkuji Monika
kroužkový vazač je vhodný tam, kde potřebuji listy snadno otáčet, přetočím i o 360stupnňů, u termo je to jako kniha, pokud je nová a má málo listů, sama se zavírá...ovšem termovazba může vypadat i vypadá reprezentavněji - to je ale pojem,, kroužková vazba vyjde levněji...
doplněno 10.10.14 14:24:používáme tuto termovazbu, ale jeden hřbet cca 30,-Kč, a rozdíl od kroužkové, kde se cena pohybuje okolo 5,-Kč
doplněno 11.10.14 06:13:vidím, že chybí odkaz, doplňuji
u této termovazby je možno ubrat, přidat či vyměnit pár listů, to se dá udělat tak dvakrát až pětkrát - hlavně podle počtu přidávaných listů, dokud stačí lepidlo ve hřbetu...hřbety se vyrábějí pro určitý počet listů, např. 10-25, 25-40, 40-55,...75-100, ...a je možno si dát na ně vytisknout i své logo...při větším odběru bez příplatku...trochu jsem se moc rozepsal, už končím...
Děkuji přesně to jsem potřebovala vědět. Skripta mám jen pro sebe, takže je určitě reprezentativní nepotřebuji .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.