Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rádcové, Před rokem a půl jsem měl pracovní úraz s DPN. Před třemi měsíci jsem jsem se vrátil do práce,bohužel v důsledku pracovního úrazu jsem nemohl nastoupit na původní pozici. Se zaměstnavatelem jsem se dohodl, že budu vykonávat praci jinou,ale ta je také podstatně méně placena. Podle zákoníku práce pargrafu 371 by měla být mzda dorovnávána. Až sem mi to je asi tak nějak jasné. Ale ,za tři měsíce jsem neviděl ani korunu,zaměstnavatel se odkazuje na pojišťovnu,ta nic neposílá. Nevíte někdo jak by toto mělo probíhat? Děkuji předem za rady.
Snad ten odkaz bude fungovat. Je to v PDF tiskopis Kooperativy, která by měla náhradu vyplatit, a jsou v něm uvedeny povinnosti zaměstnance. Dobře si to přečtěte a případně se spojte s Kooperativou, co máte dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.