Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte někdo firmu DATABOX s.r.o.?

Od: athenaise* odpovědí: 7 změna:

Zdravím lidičky, mám jen dotaz, znáte-li firmu DATABOX myslím, že je z Liberce. Máte s ní někdo zkušenosti? Dík A.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ste
hodnocení

0x

Dnes nám do firmy přišel balíček za 4,5 tisíce od této firmy, zaměstnanec to zaplatil, přitom jsme nic neobjednali. V balíčku je údajně: "Certifikát Spolehlivá firma", "Samolepky Spolehlivá firma", "Faktura" a "Dárek". Co s tím?

athenaise*
hodnocení

Co stím? Jedině vrátit zpět ve 14ti denní lhůtě. Je to registrace na stránkách "živé firmy". Oni jednají vždy po telefonu. Ukecají zákazníka jako prd. Naslibují hory a doly a smlouva nikde a zmínka o tom, co je firma Databox povinna za tu "malou" úplatu vykonat a dodržet. Nás to stálo 5000,-. Jo a certifikát , že jste spolehlivá firma, je platný jen rok. Potom asi nejspíš už spolehlivá není. A je mi také divné, jak může takováto firma vědět, že zrovinka já nebo někdo jiný je spolehlivý a nebo ne, ;)

ste

Po telefonu jsem jim vyčinil, mám to poslat zpět a prý peníze vrátí na uvedený účet, včetně poštovného. Děs běs.

ste

tak doplňuji, že po průtazích spojených s dvojí komunikací ve společnosti mi dnes jejich účetní napsala, že peníze zadala k úhradě. Na poštovné jim prý mám poslat fakturu, stejně jako na požadované odškodné za ztrátu času - počítám tak 3 hodiny života. Navíc jsem musel podepsat dobropis, jinak by mi peníze vůbec nevrátili. Hlavičku dobropisu jsem proškrtl, protože v našem firemním účetnictví nechci o tomto strašlivém příběhu účtovat.

athenaise*
hodnocení

Mnooo tak dobrý...mám takový dojem, že si z nás normálních lidí někdo dělá pr...l. A mne si za rohem ruce jak rychle nabyl prašule, co?*cert*

ste

u mě si moc nepolepší, peníze vrátí (tomu věřím a zítra snad uvidím na účtu), ale fakt mě štve, kolik úsilí jsem tomu musel věnovat a místo omluvy jsem se dočkal chování jak od Českých drah: Pokud se Vám to nelíbí, postupujte podle našeho řádu, jinak Vám nic vrátit nemůžeme. To, že chyba jaksi vznikla u nich a že mě do toho zatáhli, je nějak nezajímá.

Takže ještě jednou, aby to google a jiní vyhledávače pochopili: Databox je fuj! :-P

athenaise*
20.11.14 13:46
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]