Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,neměl by někdo tip na dovolenou v Bulharsku u moře?Nabídka cestovek je dosti široká a nějak se v tom špatně orientuji Předem děkuji.
Byla jsem rovněž s Alexandrií. Není sice nejlevnější, ale je to cestovka na úrovni a nenechá nikdy lidi ve štychu. Byla jsem v Primorsku. Ubytování - krásný čistý penzion, k jižní pláži /klidná/ 100 m. K severní /s vlnami/ 300 m. Zaplatila jsem si polopenzi v restauraci Alexandria Club, která patří této cestovce. Asi 200 m od mého ubytování. Vše formou bufetu. Vše hrozně dobré a neomezené množství.
Výlety: lodí ke Kitenskému výběžku s občerstvením, lodí po řece Ropotamo až k ústí, do Sozopolu. Byly ale i další.
Ve městečku: České informační středisko: půjčovna českých knih, prodej českých novin a časopisů. I jejich směnárna, kde člověka neobrali. Byli tam brigádně zaměstnaní bulharští studenti, kteří ovládali češtinu. Příjemní, ochotní.
Jídelní lístky často psané před restauracemi i v češtině. V hotelu Belvedere /také patřil Alexandrii/ půjčovna kol, sportovních potřeb i společenských her. Různé nepovinné aktivity pro děti i pro dospělé.
Jen škoda, že těch 14 dní dost rychle uteklo a mohu už jen vzpomínat. Hned bych se tam vrátila. Byla to dovolená, na kterou se nezapomíná.Jaga.
no, od vychvalování pojďme k realitě...
nutno jet do nového nebo nově zrekonstruovaného hotelu, který (i persoál) má snahu udělat dobrý dojem a získat klientelu; u starších a zavedených hotelů tato snaha už není, takže pomalé doplňování, neúplný sortimen ke konci doby jídla a nepříjemné kontroly zda si z jídelny něco neodnášíte... to vše ve spojení s "panelákovým" hotelem (vzhledově i kvalitou ubytování).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.