Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Člen okrskové volební komise - oblečení

Od: mikihans® odpovědí: 3 změna:

Ahoj, omlouvám se za otázku, ale dnes a zítra budu dělat člena volební komise. Zajímalo by mě, co na sebe za oblečení. Jasně, že tam nepůjdu v rozervaném tričku, ale jestli je nutnost mít košili, sako, kalhoty a boty k saku, nebo postačí rifle a slušné tričko? Či nějaký střed - rifle a košile? Volit jsem byl několikrát, ale přiznávám, že jsem si nikdy oblečení členů komise nevšímal, tak teď nevím, a jedinné informace co jsem dostal byly "přijďte v tolik tam". Volit taky málokdo přijde ve "svátečním" oblečení, to spíše ještě v modrákách z práce :)

Díky za pomoc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

3x

Taky bych řekla, že zlatá střední cesta postačí. :) Slušnou košili, nějaký svetr přes ni (hlavně v pátek bývá zima, když se sedí do noci), nerozervané rifle, obzvlášť pokud jsou tmavé, se mi zdají v pohodě. Už jsem v komisi byla a v obleku nebyl snad ani předsede komise. :)

doplněno 10.10.14 10:07:

A ještě jeden tip. Upravte si nehty, ruce budete při přebírání a vrácení občanek hodně ukazovat. ;)

iz*
hodnocení

3x

Záleží na tom, kde to bude. Ve větším městě asi můžete jít v čemkoliv (v Praze jsem jednou viděla i tričko se šortkami), v menším místě bych volila spíše formálnější oblečení ...

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že při styku s občany budete převážně sedět - tak bych volil košili.

Hlavně to musí být pohodlné. protože v tom oblečení budete dlouho. A doufejte, že tam bude teplo - jinak ještě nějaký svetr. Sako bych u člena volební komise (jako volič) ani nepožadoval. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]