Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Včera večer mě začalo bolet oko, ale pouze při mrkání. Dneska v něm cítím menší tlak, ale jinak nijak zarudlé není. Horní víčko mám malinko nateklé (hodně nepatrné) a bolí mě stále jen při mrknutí. Žádná bulka tam ale není a četla jsem, že u ječného zrna dojde k zčervenání, což tedy nemám.
Pro ty, co už měli zkušenosti s ječným zrnem, myslíte, že se z toho může udělat? Nebo jde jen o nějaké podráždění? Zkoušela jsem si oko vypláchnout, ale nepomohlo. Případně je nějaká prevence, která zabrání, aby se ječné zrno neudělalo? Děkuji.
Ahoj Existuje vícero fází této nemoci.Já jsem mívala ječné zrno velmi často a prakticky pokaždé začínalo tím,že mě začalo bolet oko a cítila jsem v něm tlak,stejně jako u vás.Posléze se objevila ta potvora "ječňák ." Lékař vždy nařídil klid,žádný sport,atpod. Dostala jsem antibiotickou mastičku a v podstatě čekala,až ječné zrno praskne.To byla panečku úleva...Prevence je taková,že je potřeba dodat tělu vitamíny,především řady B,takže jsem si začala kupovat B-forte a také pangamín,ten je přímo skvělý.Doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.