Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už dva roky mě bolí hlava... Většinou je to ráno když se probudím spím tak trochu vyvráceně ale když usínám spím tak aby nebolela, někdy se vyspím krásně a nebolí. Někdy to je odpoledne a bolí to trochu víc. Včera jsem byl na bazéně a potápěl se. Hlava mě strašně bolela tak sem si vzal ibalgin a ráno vůbec nebolela. Ale odpoledne to nastane zase, některé dny to třeba vůbec nebolí. Ale mám to takhle už 2 roky. Když si hlavu protáhnu někdy v ní křupne a to tu bolest utlumí. A pak zase nastane... Doufám že to není něco vážného. Mám to od té doby co jsem spal u kamaráda pod šerákem a spal sem tělem na madraci a krkem+hlavou dole. celý vyvrácený... Vůbec nevím. Díky
Sice nejsem lékař,ale vypadá to na zablokovanou krční páteř.Proč tak dlouho trpíš a nezajdeš k odborníkům,tam ti pomohou.
doplněno 09.10.14 18:05:No vidíš,je to páteř ! Bojíš se o rodiče,nebo o sebe? Sypej hned zítra k lékaři !
Bojím se aby to nebylo něco vážnějšího. Rodiče to ještě neví. Ale když mi bratr leze po zádech a sem na posteli a vstanu taky mě bolí... Bojím se i o rodiče kdyby to bylo něco vážného, nevím jak by se tvářili
Honzo, přikláním se ke kolegům - k té krční páteři. Rodičům se o svých problémech neboj povědět. Určitě by je více mrzelo, kdyby to bylo vážné, mlčel jsi a nevyhledal jsi lékaře. Jen ten pravou příčinu bolesti hlavy může určit. Hlava dokáže bolet i když třeba člověk hodně namáhá zrak atd...Ale to opravdu musíš k lékaři a dát se vyšetřit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.