Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strep v lytku

Od: gabrielaagama* odpovědí: 3 změna:

zdravim,mam z 90 procent strep v lytku-uz mi byl kus skla do hloubky 3 cm odstranen ale nikoliv rana od lekare nebyla rozriznuta a radne vycistena aby do ni videl,je to 14 dni stare a mam par dnu mnohem vetsi rezave a pichave bolesti,zanedbani chirurga,dnes se mi vysmival ze pokdy je tam jeste strep ze s tim nic neudela a ze je to ok,ze rezet mi to nebude kvuli jiste jizve pote,o to mi vubec nejde,je mi fuk jizva,a pri pro mackani lytka rikal-tak nic nepicha,je to dobre-a ja rikam ze preci me to bolestive picha a reze,on ze pry jeho to nepicha a nic neciti..a do zpravy napsal ze pacient se citi lepe,to si nemuze dovolit kdyz opak je pravdou..jiz treti chirurg mi nepomohl,mam aj zacinajici zanet dle slov jednoho chirurga,co delat?potrebuju to hloubkove rozriznout a vycistit a sesit na bude klid,sem u nich za idiota,hodne trpim bolestmi.dekuji za reakci.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je zajímavé, že víte o tom střepu více, než dosavadní chirurgové. Jeden by se snad mohl splést při zákroku, ale i jeho kolegové? A ten třetí chirurg našel zánět a neléčí ho? Co si stěžovat u jejich nadřízených na tu léčbu? Ale, musíte si být alespoň trochu jistá, že došlo k pochybení. Zdravím!

doplněno 11.10.14 08:26:

brom - za minulého režimu se říkalo, že zdravotní péče je zadarmo - a za víc také nestojí. Zdá se, že i dnes jsou v její vyspělosti stále limity, resp. selhal lidský faktor. Můžete si stěžovat, můžete se soudit, ale vězte, že jeden doktor toho druhého nepose*e. Vždy se najde nějaká výmluva, proč to nebyla chyba lékaře.

iz*
hodnocení

0x

Zajímavá formulace otázky: Nevím, jestli jste si z 90 procent jista tím, že máte střep v lýtku, nebo jestli lékař z lýtka odstranil 10 % střepu a 90 % tam zůstalo ...

Sklo do hloubky 3 cm je poměrně hluboko, hojení nějakou dobu trvá a během hojení můžete cítit bolest i píchání.

Stejně jako Ben pochybuji, že by se mýlilo několik lékařů (i když úplně vyloučit bych si to netroufla) ...

brom

Nakonec Gabriela jelo do motola kde odhalili 8mm zbytek strepu hluboko v lýtku... operovali ji asi 2h a pro jistotu si ji nechali v nemocnici.. jen info pro ty kdo z ni delali jen fnuknu.. mela pravdu ze tam byl strep a nikdo ji to nechtel verit.. nwm co slusneho k tomu dodat.. aspon to dobre dopadlo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]