Dobrý den, možná jsem jediný, komu připadá zvláštní, že takovéto velké a až nadnárodní společnosti vystaví své pevné ceníky služeb a potom jsou připravené smlouvat metodou perského trhu. Zdá se to být nedůstojné a neseriózní přistupovat na tyto hrátky. Zdravím!
doplněno 09.10.14 10:58:
h0nz490 - dělají to všichni, ale otázkou je, zda jen u nás nebo si to dovolí i v jiném státě, kde nejsou lidé tak vstřícní na slova SLEVA, AKCE a VÝPRODEJ.
To je kseft proste. "Ti co se nechaji ocurat" tak maji plne ceny , ti co chteji smlouvat , handrkovat se , kricet do telefonu , ze odejdou pryc a firme se hodi kazda stovecka tak maji nizsi ceny. Delaji to vsechny mobilni operatori i UPC
Neukecaval jsem. Za 188 korun mám volání mezi "svýma" zadarmo, 140 minut, 100 SMS, 10 MMS a 1GB FUP internetu. Tarif T-Mobile T30 doplněno 09.10.14 10:26: Jedná se vlastně o firemní tarif, ale máme jej celá rodina
sebod*
Šedý operátor. Bez ukecávání cca 600,- Kč neomezeného volání a zasílání SMS. To vše do všech sítí.
kutululu
To je dosti slušná nabídka, něco takového bych také potřebovala. Ale to už je historický tarif, takže ho nenabízejí, ne? Já mám T-Mobile (už nevím jaký tarif, ale také historický), platím 300,- Kč a mám pouze 120 minut, 100 SMS a 300 MB internet. Ale smlouva mi v prosinci končí, takže teprve půjdu vysmlouvat nějaký dobrý tarif a jsem hrozně zvědavá, co mi nabídnou
Jelikoz nevolam a pisu sms jen par cislum co maji whatsapp , tak nakonci roku prechazim k tesco mobile , kde je 1GB za 175kc a t-mobile mi nabizi narify za cca 400kc , trapas no.
JJ ze stejného důvodu už Tescomobile nějakou dobu mám.. Vzhledem k tomu, že mám skoro všude wifi, mi bohatě stačí internet 150 MB za 150 Kč a jsem na tom teď asi tak, že si dobíjím jednou za dva měsíce za 300, protože těch 600 co mi dobijí za mé 300, za měsíc neprovolám.
Já to moc neřeším. Jsme celá rodina a okolí u Vodafonu a máme 400 minut, SMS za 35 hal. a do jiných sítí za 1,50 za 40 Kč měsíčně. To se ani provolat nedá. Na ostatní hovory mám služební mobil a na data Mobil.cz - zdarma net. Je pomalý, ale na skype a emaily stačí. I brouzdat se dá.
450,- za neomezené volání a SMS do všech sítí v ceně + internet 1,5 GB
sebod*
Bene. smlouvá se všude. Zkus zajít do pojišťovny a dát si udělat nástřel třeba na úrazové pojištění. Potom dojdi do jiné pojišťovny a požádej o totéž. Pak před nimi vytáhni tu první nabídku a začni porovnávat. Uvidíš, jak půjde pojistné dolů.
Neukecal. Proto jsem u Mobil.cz. Volání za 2,20, sms 1,50 a internet zdarma bez jakýkoliv podmínek. Předtím T-mobile-tuším že volání za 7, sms 3,50 a internet za 24 na den. K nim už nikdy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.