Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s trojkladnym nervem

Od: lucaa odpovědí: 1 změna:

Dobry den. Už asi dva roky mě boli (ze začatku jsem si myslela že zub) trojkladný nerv. Serafin mi řekl že to je zanět trojkladneho nervu. Bolest vubec neustáva a je nesnesitelna. Mam velmi silné prášky - Nimezil. Už 2 roky chodím po doktore, dělam rengeny a pořad nic a bolest je stejná a nebo větší. Neznate nějakou pomoc? Máte nebo měli jste ten problém a něco vam pomohlo?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

1x

Pokud je jedná o problém s trojkanným (nikoliv trojkladným) nervem, je to opravdu velmi bolestivé onemocnění a jestliže vám lékaři nepomohli, zkuste kontaktovat Centrum pro léčbu bolesti.

Často bývá příčinou komprese nervu cévou, která ho utlačuje a to se řeší chirurgicky. Více o tomto problému zde neurologiepropraxi.cz/... - pokud vám nic nepomáhá, zkuste kontaktovat neurologickou kliniku v Hradci Králové, kde působil i autor článku, který, bohužel, již v r. 2008 zemřel, ale nepochybně v jeho díle pokračují i jeho kolegové. Zde je kontakt fnhk.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]