Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, planuji odchod z prace a zajímalo by mě jak je to s podporou.
V Praci placuji na HPP už 4 roky za tu dobu se to strašně zhoršilo neplní co slíbily.
Poslední kapkou je kolega (feťák) který neplný svoje povinosti nechává mi bordel a průsery které musím řešit a nakonec jsem za špatnýho já.
pro otazku přeskoč uplně dolu.
Když jsem začal dělat tak mě bylo řečeno že když budu mít hotovou praci tak si můžu odpočinout jelikož denně tahám několik destítek tun ale nakonec dostanu vynadáno za to že když mam čas tak balím palety kvalitně a že mi to trvá dlouho i přesto že jsem všechnu práci stihnul a když si zmínim o kolegovy po kterém každý den minimálně půl hodiny řešim co provedl nebo co mi nechal za bordel prostě nedává male bedny a hazí mi je nazem ja pak mam nazemy paletu malích beden tak mi je řečeno že to se teď neřeší.
Kolikrát jsem se obětoval a nešel jsem ani na svačinu abych o vánocích nebo akcich stíhal pač tři ženský tisknou bedny a pás ni naplní za 5 minut a když mam jít na půl hodinu na svačinu a dou tam jiní ženský tak místo mě tam nidko jinej nejde já pak příjdu z svačini a mohu se z toho posrat. Nakonec mě ještě obviní že já sporstě popisuju plastové bedny s vzkazama které by odemě nedávaly žádný smysl. A aby toho nebylo málo tak mi kolega nepředává směnu a ja pak když lítam že se nevejdu tak dostanu seřvano že mam od kolegy vyspovídavat jak to bude. Když on mi neni schopnej nic řict.
Myslím si že jinde si mě budou více vážit a i lépe finančně ohodnotí než to co předvádí zde a proto chci odejit a teď k dotazu :
DOTAZ DOTAZ DOTAZ DOTAZ
Jak je to aktualně s podporou v nezaměstnanosti. Když odejdu měl bych dostat nějakou podobru za to že jsem tam strávil ty 4 roky. Případně jak to je slyšel jsem že to bylo zkráceno z 6 na 3. měsíce a že dostanu hovno když podám vypověď já, je to pravda? případně jak by se to dalo zařídit
Díky moc.
Pokud dáte výpověď bez vážného důvodu podle zákona o zaměstnanosti, bude se Vám podpora po celou podpůrčí dobu krátit na 45 % průměrného čistého výdělku. Vážné důvody jsou formulovány poměrně volně, pročtěte si je, možná mezi nimi najdete důvod, který by se hodil k Vaší situaci.
––––––– Odkazy:
Práva a povinnost/... (zde najdete délku podpůrčí doby a další užitečné informace)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.