Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím Vás,neznáte někdo firmu,která zadává domácí práce..manuální..?prosím o radu..Nemám zájem o OKG,Avon a pod..Děkuji
s tíhmle se rozlučte, zájemců je příliš mnoho a nabídek (těch dobrých) velmi málo. Na vás zbydou jen podvodníci nebo práce, které nikdo nechce a vědí proč (pojišťováci, podomní prodejci atd).
Jediná šance na práci je zeptat se někde osobně a chodit někam vypomáhat. Možná tak ještě psát na netu články na zakázku, ale to taky není pro každého. Ne každý má dobrou češtinu a sloh.
doplněno 08.10.14 10:28:zatím se nejvíce osvědčilo: levně nakoupit, draze prodat a pozdě platit faktury Nevím v jakém oboru se orientujete, ale na trhu je mnoho děr, jen je potřeba je najít - což je to nejtěžší. Ale pozor, znamenalo by to ŽL a platbu 4tis/měs státu za pojištění.
Kdybych měl, šel bych do toho sám. Aktuálně mám už 3 zaměstnání
Vím,že je to asi blbost něco shánět,ale říkám si,třeba se přece jen něco najde..nechci vydělat statisíce..stačilo by mi i něco málo.. ale díky..
ŽL mám pozastavené..nemáte nějaký nápad..co podniknout?
doplněno 08.10.14 10:48:no vidíte..a já žádnou..ikdyž sháním.. i tak díky za odpověď..a hezký den
Pokud by byla, hledejte v nejbližším okolí. Doby družstev jsou pryč. Pokud něco umíte, nabídněte, zorganizujte (třeba prostory a blešák), podnikejte. Proč chcete být na někom závislá? Nemáte poštu ...
doplněno 08.10.14 12:40:Jednou začít snad chcete, to začínal každý. Zkuste dětské oblečení (je po létě, začne zima), věci z domácnosti ... Najděte prostory (nejlépe zadarmo), naočkujte známé, prezentovat, zda vstupné, zda komis za provizi, kolik za prodejní místo, na obci se poptat na poplatky (jak obejít), třeba tam někoho pozvat s něčím ... Mimo prezentování žádné náklady. Na FÚ si asi nevyděláte. Jinak na intu něco najdete, podívejte se na podobnou akci, tak se poučte. Když se to podaří, budete mít radost i za malé peníze. Pečte, štrikujte, šijte, malujte, napište knihu, zvažte co umííte, co se můžete naučit a nabízet! Založte nějaký spolek ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.