Nejste přihlášen/a.
Mám otázku...Není mi jasné jak se řeší exekuce,když jich má člověk třeba 20.To stojí ve frontě nebo se slučují?Tuhle jsem někde četl,že jsou i takové raritky,co jich mají 70-80 :D
doplněno 08.10.14 10:41:a může mít sám exekutor exekuce?
Dobrý den, nejsem si jistý svým tvrzením v tomto příspěvku, tak to berte s rezervou. Ale, údajně, když takto zadlužený člověk vyhlásí osobní bankrot, tak nemusí splácet vše, ale jenom určitá % z dlužných částek - tak věřitelé nedostanou vše, ale jen část. A prý, kdo přijde se svým požadavkem na vrácení dluhu až po vyhlášení osobního bankrotu, tak už nedostane vůbec nic (je už pozdě). Zdravím!
doplněno 08.10.14 10:41:sebod - děkuji Vám za upřesnění.
Bene. Oddlužení se zde probírá dost často. Ano, dlužníkovi může být odpuštěno až 70% z celkové částky dluhu. A jestliže věřitel nezašle svoji pohledávku včas, tak opravdu asi svoje peníze neuvidí (je zde ještě možnost, že dlužníkovi bude oddlužení zrušeno a vše se vrátí do stavu před vyhlášením oddlužení). Někdy je proto dobré pro věřitele vyhlásit bankrot na dlužníka. Má šanci, že dostane alespoň část svých peněz.
To se stane pouze ve státě který se nazývá právní stát, ale zákony jsou vyrobeny učedníky od Velkého sametu jenom pro podvodníky a tuneláře, za přispění soudců kteří rozhodují dle svého uvážení, někdy vzdělání, někdy nálady a také, aby zbylo pro odvolácí soudy a jejich další vytížení, Ústavní soud a někdy i ESLP
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.