Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Prosím neodsuzujte mě... Bude mi 17. Už dávno jsem si řekla, že je dobrý si někam povyrazit, minulý pátek jsem tedy šla na diskotéku a pila vodku, druhej den jsem zjistila, že si nic nepamatuju a vůbec nevím, co jsem dělala, jen z vyprávění. Dozvěděla jsem se, že jsem pila i Jamesna (nevím o tom), prostě totální okno. V sobotu mi bylo trochu blbě od žaludku, trochu na zvracení a bolest hlavy. V neděli to samé. V pondělí, když jsem šla do školy jsem každou chvíli musela být v předklonu, jak mi bylo špatně. Chtělo se mi pořád zvracet hlavně v autobuse, ale nezvracela jsem. Bolí mě to jakoby nad pupkem, prostě v nadbříšku, taková divná bolest, fakt špatný. I záda občas bolej. Trvá to už 4. den a nelepší se to. Předešlé tři dny jsem vůbec neměla chuť k jídlu, zhubla jsem asi 2kg. Dneska tu chuť mám, ale cokoliv pozřu je mi hůř. Na internetu jsem se dočetla, že by to mohl být zánět slinivky břišní. Jenže se bojím, kdybych šla k doktorce a řekla jí že to mám z alkoholu a zjistili že je mi zatím ještě 16 a že mamka o tom věděla, tak by mě odebrala sociálka, nebo ne?
Nebo třeba to břicho bolí z něčeho jiného
Já fakt netuším. K doktorce se kvůli tomu bojím jít, mamka je protivná a když jí řeknu že mi něco bolí jsem hned simulant, co má moribundus.
Co myslíte vy?
Po jednom opití nikoho sociálka neodebírá, tohle navrhuji pustit z hlavy.
Dle mého to klidně může být delší kocovina, ale stejně tak se mohl rozjet nějaký zánět - zvlášť na zábavě, kde člověk snadno prochladne při přebíhání venku.
Je to sice nefér a nesportovní, ale pokud z toho máš hodně velký vítr, prostě doktorce neříkej, od kdy to bylo. Jestli je v těle zánět, stejně to rychle zjistí, a jestli ne, pošle tě domů s tím, ať zobeš černé uhlí, že to bude zkažený žaludek, a přijdeš, jestli se to zhorší...
Ovšem jako trest za opití je to slušné, občas boží mlýny zamelou rychle
PS: ne, nepoznala bys rozdíl, kdybys už nebyla panna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.