Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám takový problem,prosím poradte.Dneska jsem si zažadál o pujčku cca 50 000 Kč v Air Bank ,MBank a AuaBank a všechny 3 me zamítly a nesdelily duvod ... nemám žadné dluhy , nikdy v živote sem nemel žádnou pujčku ješte mam smlouvu v práci do 25.8 2015 a mesiční muj přijem je koleem 15 tisíc čistého .. prosím poradte proč mi nechcou pučit? chtel sem to na 3 roky a plattil bych to po 1600 kč mesicne
Hledala bych problém v registru, protože příjem máte dostatečně vysoký (teda jestli jste svobodný a bezdětný. Vyžádejte si jak bankovni, tak nebankovní registr. Můžete tam někde mít naprostou hloupost. Třeba pozdě uhrazený mobil apod. jestli budete nějaký zápis mít, zažádejte o výmaz.
Důvodem bude asi ta práce na dobu určitou. Pak to prej taky může bloknout nějakej škraloup v registru dlužníků, o kterém třeba ani lidi neví, a nemusí to být vysoká částka, stačí prej nějaký prodlení či co. Ale spíš ta práce.
Hodně firem teď dává práci na dobu určitou. Banky většinou chtějí potvrzení, že se s dotyčným počítá v práci i nadále.
sebod má pravdu, v bance stačí potvrzení zaměstnavatele že s vámi počítá a nehodlá vás v dohledné době vyrait. já takhle dostal půjčku 30 tisíc 3 měsíce před koncem smlouvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.