Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamitnutí pujčky

Od: alex111* odpovědí: 15 změna:

Ahoj mám takový problem,prosím poradte.Dneska jsem si zažadál o pujčku cca 50 000 Kč v Air Bank ,MBank a AuaBank a všechny 3 me zamítly a nesdelily duvod ... nemám žadné dluhy , nikdy v živote sem nemel žádnou pujčku ješte mam smlouvu v práci do 25.8 2015 a mesiční muj přijem je koleem 15 tisíc čistého .. prosím poradte proč mi nechcou pučit? chtel sem to na 3 roky a plattil bych to po 1600 kč mesicne

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Hledala bych problém v registru, protože příjem máte dostatečně vysoký (teda jestli jste svobodný a bezdětný. Vyžádejte si jak bankovni, tak nebankovní registr. Můžete tam někde mít naprostou hloupost. Třeba pozdě uhrazený mobil apod. jestli budete nějaký zápis mít, zažádejte o výmaz.

Můžete poradit, kde si mám vyžádat ten bankovní a nebankovní registr?Také mám problé s půjčkou a nevím zda nejsem náhodou v nějakém registru.Děkuji

junkers*
hodnocení

0x

Důvodem bude asi ta práce na dobu určitou. Pak to prej taky může bloknout nějakej škraloup v registru dlužníků, o kterém třeba ani lidi neví, a nemusí to být vysoká částka, stačí prej nějaký prodlení či co. Ale spíš ta práce.

sebod*

Hodně firem teď dává práci na dobu určitou. Banky většinou chtějí potvrzení, že se s dotyčným počítá v práci i nadále.

junkers*

Nemáte stálou práci, nemáte půjčku, banku nezajímá, že "hodně firem, hodně lidí..."

au1

sebod má pravdu, v bance stačí potvrzení zaměstnavatele že s vámi počítá a nehodlá vás v dohledné době vyrait. já takhle dostal půjčku 30 tisíc 3 měsíce před koncem smlouvy.

alex111*
hodnocení

já za to nemůžu že mi smlouvu před mesícem prodloužily jen na rok :( dávaj neurčito až po 3 rokách a v Registru nic nemám

alex111*
hodnocení

Nevíte aspon o nejaké pujčce bankovní co by mi aspon 40 000 pujčila docela bych to potřeboval ...? díky za odpoved

junkers*

Já nevím, kontokorent? Ale to bude dost "na dřeň".

martink*

Zkus Cetelem, když jsem chtěl konsolidovat podnikatelské úvěry, tak jako jediní mi vyšli vstříct.

Nebo požádat o kreditku :)

hodnocení

0x
urco to je kvuli praci. Oni vi , ze kdyz ti skonci smlouva a budes bez prace , tak ty prachy z tebe nedostanou :)

hodnocení

0x
Tady je jasným důvodem pro nepříjmutí úvěru pracovní smlouva a s tim nic neuděláté. Pokud vám totiž končí ani ne do roka, žádná banka si neriskne, aby vám dala úvěr na několik let.

balis
hodnocení

0x

Pokud máte pracovní smlouvu na dobu určitou tam vám půjčku nedají nikdy.

x*
hodnocení

0x
Chceš půjčku na 3 roky, ale práci máš jen na 1 rok. Proč tě překvapuje, že ti za těchto okolností nechce banka půjčit?

buss
hodnocení

0x

Nebádejte nad nimi, nejsou povinny úvěr poskytnout a důvod nesdělují. Buď známého, nebo nebankovní. Mrkněte na vnitřní poštu, pokud máte zájem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]