Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybočený palec-operace

Od: mecik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.V krátké době mne čeká operace vybočeného palce u nohy. Ortopedem mi bylo řečeno, že nepůjde jen o odstranění výrůstků na kloubu , bude se muset prst ještě porovnat a sousední prst zkrátit. Máte někdo zkušednosti s tímto zákrokem? Rozhodně si myslím , že jen tak hned běhat nebudu , vždyt je to zásah do dvou prstů. Děkuji všem za lnformaci, abych věděl do čeho jdu. Hezký podzim přeje mečík.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle podstoupila moje maminka. Operaci přežila ve zdraví a hojení také, nebylo to zas až tak strašné. Jenže po roce kůstka začala růst znovu. Už nikdy nedorostla do tak obludné velikosti, ale přece jen vyrostla.;) Říká se, že je to z nevhodné obuvi, ale je to blbost. Maminka vždycky měla pohodlné boty. Nikdy neměla nějaké extra špičky nebo podpatky. Taky jsem si všimla jedné paní primářky na ortopedii, která má tenhle problém dost veliký.

mecik*
hodnocení

Operace byla odložena,jdu na to zítra. Jsem zvědav , jestli to bude tak nepříjemné , jak píší někteří rádci.Osobně si myslím , že jde především o věc dědičnou , a Vám děkuji za přízpěvek. Mečík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]