Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co se děje s kamarádkou

Od: jajiska odpovědí: 5 změna:

co mám dělat když jse semnou moje kam zničeho nic přestala mluvit

nevím proč, přišla jsem za ní a řekla mi až jdu pryč a dám jí pokoj

nic jsem ji neudělala a od pátku 3.10.2014 až do dneška zatím jsemnou nepromluvila prosím poradte mi co mám dělat proosí co nerychleji pls pls pls

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joolie*
hodnocení

2x

Tak mě napadá, jestli třeba v sobě něco proti tobě nedusí už dlouho... Není třeba introvertní? Takoví lidé těžko projeví, že se jim něco nelíbí. Zkus se zamyslet, jestli jsi třeba nebyla moc sobecká, tady jde o každý detail, z tvého textu mě samozeřjmě nic konkrétního napadnout nemůže, to se musíš zamyslet ty. A nejlíp potom zajít za tou kamarádkou.

hodnocení

1x

To budeš muset jít za ní a zeptat se jí osobně. My to jaksi nevyřešíme *nevi*

doplněno 04.10.14 19:44:

Normálně a v klidu se jí zeptej,proč s tebou nemluví.Co se stalo,že si nejsi vědoma ničeho,čím bys jí ublížila.

jajiska
hodnocení

díky za odpověd ale prosím pomozte mi jaspon co jí mám říct

Kolik vám je holky?

takovým bývalým kamarásům, ať si políbí šos

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]