Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled- důležitý faktor či ne?

Od: henryhoward odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, především žen, zda-li je pro ně vzhled důležitým faktorem, nebo jde především o choování a charakter muže, co se o Vás zajímá? Kdyžtak se zkuste vžít do situace, kdy k Vám přijde muž, ne moc hezký, ale ani ošklivý, jak by jste se zachovaly, kdyby o Vás měl zájem?

Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Nejsem sice žena, ale myslím že je to stejné u obou pohlaví. Vzhled samozřejmě také hraje svou roli, u každého jedince jinou. Osobně se mi musí žena aspoň trochu líbit, tedy nemusí být úplná krasavice. Podobné, troufám si tvrdit, je to i u většiny žen.

hodnocení

1x

Samozřejmě je důležité to, jak muž vypadá, i to, jak se chová. Nemusí to být krasavec, za kterým se ženy otáčí, ale měl by být upravený a čistý. Měl by se umět chovat slušně, být příjemný a měla by z něho vyzařovat pozitivní energie, aby zaujal třeba právě mne. Ne nějaký otrhaný, neomalený, upocený moula, který se tváří jako bubák a sotva promluví, ukáže zkažené zuby atd..Takový by u mne neuspěl..

doplněno 07.12.14 22:22:

Pokud bych se cítila v jeho společnosti dobře a nepůsobil by na mne nijak odpudivě, neměla bych námitky proti seznámení se s ním..A nemusel by to být zrovna hezounek na první pohled.

henryhoward
hodnocení

Děkuji za připomenutí :) to jsem zapomněl zmínit. Vycházejme z toho, že je slušně oblečen, čistý, nesmrdí a zuby má vlastní a vyčištěné.

magdalen*
hodnocení

1x

Dle mé zkušenosti je prvotní vzhled. To neznamená, že jde o krasavce, každému se líbí něco jiného. Znamená to, že pro MNĚ je krásný. Čistota a upravenost je normální požadavek. Teprve pak se můžu zajímat o jeho charakter, který člověk nepozná na první ani 10 pohled. Ale bez toho, aby se mi muž líbil, bohužel nemohu posoudit ani jeho povahové kvality.

donkarel*
hodnocení

1x

Za chlapa - co je hezká holka /hezký kluk? On je trochu "problém" v tom, že každý vidí krásu v někom jiném. Holka, co se líbí mě se nemusí líbit kamarádovi, prostě je to dost individuální. A proto i ty s "ani hezkým ani ošklivým" vzhledem můžeš zaujmout i podle tebe velice přitažlivou holku, protože v jejích očích budeš ten pravý.

Za mě osobně - nejdřív koukám na postavu a obličej. To asi každý. Neoslovíš holku, která není tvůj typ. Ale musím říct, že takhle vyloučím jen třeba 1/4 holek, zbylé mě buď něčím zaujmou (ať je to piha, menší nos, apod) nebo je to neutrální - ty pak oslovím a dál už vzhled vlastně neřeším :)

eivlis*
hodnocení

0x

Je a neni...jak se to vezme... Kdyz mi bylo 20 let, tak byl velmi..Ted co je mi pres 30, tak uz neni a opravdu uz dam spise jen na charakter, na kouzlo osobnosti toho muze, ale beru jako samozrejme, ze o sebe musi dbat..jako hygiena atd...Jedine pro me bylo vzdy dulezite, aby byl muz vyssi jez ja.Manzela jsem si sama vybrala ve svych 26 letech.Kdyz jsem ho videla poprve, tak zadna jiskra.Prisel mi uplne normalne obycejnej, ale jen do okamziku, kdy promluvil a pote jsem i zjistila jak uuuuzasnej je povahove, jak je galantni a byla jsem z nej uplne paf..Od te doby jsme porad spolu, mame 2 male deti a denne dekuju Bohu, ze mi dal tak bajecneho chlapa:)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- mám ráda hezké lidi, jak muže, tak ženy, ale už jsem několikrát poznala lidi na první pohled nic moc, nebo i spíše ošklivé, ale zapůsobili na mne svou osobností, takže jsem je pak už vždycky vnímala jako krásné.

Všechno je záležitostí inteligence, osobnosti a sebevědomí - jednoduše řečeno jak se umíte "prodat". Všimněte si, jak se změní třeba krásnej herec, hraje-li hlupáka, nebo naopak - myslím ošklivej herec, hraje-li sebevědomého světáka.

hodnocení

0x

Zdravím, já koukám na postavu, oči. A co z něj vyzařuje je důležité. Jak se chová, co říká. Zkrátka musí mě něčím zaujmout. Každýmu se líbí něco jinýho a to je dobře. Kdybych měla zájem já o něj, tak to pozná. Stejně tak nezájem. To vycítíte. A pokud ne, tak stačí pak napsat třeba Sms a z její odpovědi taky poznáte, jestli má zájem. Stačí koukat na filmy. Zrovna teď Černá karta běží a je vidět zájem obou dvou herců.

hodnocení

0x

Odposlechnuto 1: Muž nemusí být hezký, ale musí být chutný. Odposlechnuto 2: Je příliš krásný na to, aby byl dobrý. Odposlechnuto 3: Už mám roky na to, abych spala pouze s muži, které si dovedu představit jako otce svých dětí. ;) Za každou tou větou je moudrost, prověřená zkušeností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]