Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrada mzdy?

Od: xyz* odpovědí: 1 změna:

Dobry vecer, koupila jsem si byt od developera,jiz v dobe zaruky se objevuji caste reklamace a musim pobyvat hodiny a i dny doma s delniky a opravari. Pry lze i zpetne pozadovat nahradu usle mzdy. Developer tvrdi,ze musim dolozit nejen prumerny hodinovy vydelek,ale i to,ze jsem cerpala dovolenou. Je to skutecne tak? Dovolenou necerpam,beru si volno dle dohody s sefem. A lze zpetne pozadovat nahradu usle mzdy od roku 2011? Vse mam dolozene obema stranami podepsanymi zapisy a protokoly o odstraneni vad. Dekuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Sice neodpovím na Vaši otázku, ale zaujala mě formulace "beru si volno". Jaké volno? Pokud neplacené, tak se máte ve svém požadavku na developera aspoň o co opřít: ušla Vám mzda, musíte zaplatit zdravotní pojištění... Jinak používání slova "volno" nebo "vzít si volno" mě vždycky hodí do nejistoty, jak je to myšleno. Volno není něco, co někde leží a já si to vezmu. Čerpáte náhradní volno, které máte napracované?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]