Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na sebe upozornit?

Od: evita* odpovědí: 14 změna:

Líbí se mi řidič autobusu,známe se z mládí,podle vidění z různých akcí,doma mi to moc neklape,manžel je chodící negativum,stále vyhledává něco,aby mohl nadávat,taky mi vadí jeho hygiena,-je na bodu mrazu.,spodní prádlo nosí stejné i týden,-odpuzuje mě to.,nechápu to.Zahrála jsem divadlo,že nemohu najít průkazku a sedla jsem si na přední sedadlo,jako že jí hledám,zůstala jsem tam,do konce cesty,dobře jsme si popovídali,..to mi chybělo.poradte ,jak na sebe mám více nenápadně upozornit?díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zamýšlím se nad Vaší otázkou. Právě dnes je totiž tomu 39 let /byla taky sobota, jako dneska/, kdy se ta věc stala. V nejkrásnějším a největším barokním chrámu v Čechách. Už víte? V Chrámu sv. Barbory v Kutné Hoře. A já se tam toho 4. 10. 1975 vdala! *haha* *plac*

Hlavou mi běží ten film, dlouhý 39 let. Byly věci příjemné více i méně. A já letitými zkušenostmi zjistila, že v manželství jde hlavně o domluvu a o vzájemnou toleranci.

Myslím si, že se Vám už manžel okoukal a ráda byste nějaké nové maso. Jenže i autobusák se časem okouká a zase budete hledat. Určitě manžel nebyl špindíra, když jste spolu chodili. To byste si ho asi nevzala. Pokud se nechce převlíkat, připravte mu každé ráno čisté trenky a nátělník a každý večer ho nasměrujte do koupelny. Žena muže dokáže vychovat, když chce. Asi jste byla příliš pohodlná, nechtělo se Vám se s ním zabývat a nakonec z něj máte čuníka. Ale jde to i naopak, pořádná ženská z čuníka udělá slušného chlapa. Jde to, věřte mi. Možná se bude zpočátku bránit, ale naučí se. Za odměnu mu třeba něco dobrého uvařte.

Také by mě zajímalo, zda máte děti. Ono pro ně není dobré, aby měly doma měsíc "tatínka" soustružníka, pak půl roku "tatínka" autobusáka", pak zase "tatínka" prodavače, pak "tatínka" pošťáka...atd. Pokud jednou máte rodinu, pracovala bych na ni a nesnažila se měnit. Nakonec na stará kolena zjistíte, že všichni chlapi jsou víceméně stejní. A proto jsem zůstala celý život s tím jedním.

Autobusáka nechte na pokoji. I když je třeba rozvedený, jistě nějakou družku má. Nehrajte před ním divadlo, Vám by se asi také nelíbilo, kdybyste s tím Vaším byla spokojená a nějaká neukojená samička kolem něj kroužila jako sršeň. Spíš tomu Vašemu připravte pěkné prádlo, pošlete ho vykoupat, nalijte si sklenku vína...a jak to dopadne? To už záleží jen na vás dvou! Možná budete příjemně překvapená a na autobusáka si už ani nevzpomenete. *smich* *pusa* Jaga.

uska*

Ale ale ale, co to čtu. Podle vás vdaná žena má celoživotní uzákaz si sednout s cizím mužem na kafe, zvláště když tazatelka píše - můj STROP je - ráda bych si s ním šla někam sednout

Co to máte za život? Ale proti gustu ..., když vám to takhle vyhovuje, proč ne.

evita*
hodnocení

no,děti mám,dvě dospělé dcery,manžel předc 25lety,takový nebyl,rozhodně ne-to bych si ho ani nevšimla,přitahovala mě jeho povaha,-flegmatik,stále vysmátý,všemi oblíbený,férový,to já jsem cholerik,taky to se mnou nemělm jednoduché,ale já se změnila k lepšímu-opravdu,ale on k horšímu-hygiena,strava,váha,lenost,je stále negativní,nadává na režim,na vztahy,každý den to stejné-opravdu-vydržela byste to?místo televiz,novin si pustím hudbu,on chce zprávy-samozřejmě aby u nich mohl nadávat-vydržela byste to,jak dlouho?

eulalie*

Víte, Evito, člověk kolikrát musí vydržet i horší věci, než je to, co popisujete. Váš muž jen zestárnul a bohužel takovým způsobem, jak stárne dost chlapů. Do protivného morouse. Netvrdím, že se takovým stává každý muž, to píšu jen proto, aby se tu na mě neslétlo zase hejno poradců-mužů, že oni tedy fakt takoví nejsou. A věřte, nevěřte, paní Jaga má pravdu v tom, že nakonec byste stejně zjistila, že muži jsou si podobní. Nejprve všichni tokají, obletují tu svoji samičku, natřásají se a až je ruka v rukávě, zpohodlní a manželky si všímají čím dál tím méně. Vy, Evito, momentálně asi prožíváte "syndrom opuštěného hnízda". Děti fuč, doma zbyl manžel-protiva. Spousta žen, místo aby hledala nového mužského, se vrhne na to, na co neměla nikdy čas. Na sebe. Koníčky, dovolená atd. Je toho hodně, co by se dalo dělat. Jo a víte kolik ženských asi dělalo už oči na toho vašeho vysněného řidiče? Pročpak je asi tak rozvedený? Manželku mu nerozuměla, že.

evita*
hodnocení

proč je rozvedený,to nevím,tak daleko ještě nejsem,máta pravdu v tom ,že se kolem něho tiočí hodně žen,vždy v předu u něho sedí nějaká jiná,ale on působí strašně vyrovnaně,bezproblémově,v pohodě,suveréně,mistr sého povolání,před tím jezdil Tir,na každého pozdraví,přidá úsměv,je zkrátka něčím zajímavý...

jre
hodnocení

3x

Váš manžel smrděl jistě i před svatbou nebo si myslíte, že se změnil v proběhu manželství? Pokud v průběhu, pak hledejte chybu u sebe.

evita*
hodnocení

nechápu.,proč u sebe?

goro*

U vás chyba nejspíš proto, že manžela jste si vzala dobrovolně a patrně věděla jaký je. Horší hygiena rozhodně nemůže ospravedlnit to, že chcete nejspíš zahýbat manželovi. Zasloužila byste pěkných pětadvacet na prdel a Váš manžel čuně zase z jiného úhlu pohledu taky. Oba potřebujete dobrý průplesk a ne zahýbačku. Hleďte si rozvíjet manžejství - k tomu jste se svatbou zavázala.

buss
hodnocení

3x

Řekněte mu, co po něm chcete. Na co to obcházet?

uska*
hodnocení

3x

Vezměte to s humorem. V autobusech bývala cedulka - nemluvte za jízdy s řidičem. Povězte mu, že se s ním dobře klábosí a že nechcete překračovat předpisy, zda by nešel s vámi na kafe. Tím manželovi neublížíte a co bude dál, je jen na vás. Jděte do toho, nejhorší je to nezkusit. Třeba vás pošle k šípku, ale to neva, budete mít alespoň čistou hlavu a budete vědět na čem jste.

eulalie*
hodnocení

2x

Ale to ještě neznamená, že když řidič znáte z mládí a cestou jste si dobře popovídali, že si mění trenky každý den a není také s hygienou na štíru. Co tím chci říci? Akorát jen to, že jste možná řidičovi zpříjemnila zbytek cesty. Vždyť kdyby měl zájem, tak už by určitě se nějak činil. Jako vy se mu chcete vyloženě vnutit. A je volný? Nebo zadaný? Je-li zadaný, tak snad nebude bořit jeho vztah, ne? A pamatujte si jednu věc, všude je něco. Nyní řidič vypadá jako zosobnění muže vašich snů, až byste ho měla definitivně doma, za chvíli vás možná bude štvát jako nynější manžel.

poseidon*
Je strašný omyl předpokládat, že: "kdyby měl zájem, tak už by určitě se nějak činil." Všichni muži nejsou takoví.
Věta: "... vy se mu chcete vyloženě vnutit." předpokládá, že tazatelka je nerovnoprávná osoba, která musí jen čekat.
Zda je volný, to přece záleží hlavně na něm a do hlavy mu nikdo nevidí. Třeba je zadán, ale manželka si nemění kalhotky, takže návrh na změnu uvítá.

sargo*
hodnocení

1x

Zdá se, že není problém na sebe upozornit tak, abyste si pěkně popovídali. Co chcete víc? Vyspat se s ním? Vdát se za něj? Nebo jste skromná - a jenom ho chcete nenápadně přesvědčit, aby začal obletovat on vás?

Ať jde o cokoli z toho, měla byste si to spíš porovnat doma. Takové truc akce nedopadají nikdy dobře, nikdy.

evita*
hodnocení

Myslím na něho ,když jsem doma,můj strop je ráda bych si s ním šla někam sednout-povikládat o starých dobrých časech,svěřil se mi,že je rozvedený,ale jistě má přítelkyni.o tom se už nemluví,žejo.,škoda,imponuje mi.ale je to takový typ,který je zřejmě rád obletován,ale mám pocit,že si drží odstup,bude tam ta přítelkyně,myslím.,co ještě radíte? baví mě to,.zřejmě mě ubíjí dom.stereotyp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]