Dobrý den, dnes odpoledne mě bolela hlava a vzal jsem si jednu tabletu ibalgin 400. a chtěl bych se zeptat jak dlouho by se potom nemělo pít (pitím myslím pouze jeden malý panák whisky a nic víc). Hrozí nějaké nebezpečí po třech hodinách od požití přípravku? jsem zdravý, dvacetiletý, dnes velmi dobře najezený, a vážím 70 kg. Děkuji za odpověď
Alkohol se na ibalgin nemá pít, protože oboje zatěžuje játra. To že jsi se hodně najedl je spíš taky mínus než plus, protože játra musí zpracovat i to jídlo, a že jsi drobné postavy, tak bych ten panák nechala spíš až na zítra.
Jestli k tomu už došlo a jinak ibalgin snášíte, tak pro jednou nic nehrozí. Jestli se chystáte, pokud to není nutné, nedělejte to. Rozhodně nelze chlastat první ligu a chroupat k tomu ibalgin dlouhodobě.
Jestli nejste na ibalgin zvyklý, tak panák spolu s ním by mohly způsobit už jistý pocit euforie a opilosti. Jestli zvyklý jste, tak nic. Spíš je to jen takové zbytečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.