Nejste přihlášen/a.
Ahoj ... jsem už na prášky ... jako malý trpím na atopický ekzém ... dostal jsem ted nedávno od přítelkyně tuto mast : jizvy.heureka.cz/... - a už mi dochází a tak jsem si jí chtěl objednat a ona je stažená z prodeje? Kde se dá sehnat? Jediná mi do hodina všechno zahojila a zarudnutí zmizelo ... lékárníci mi dali náhradu ale ta je jinak ředěná a je úplně k hovnu ... nemá mto já smůlu?
zmíněnou mast neznám. Známý je spokojený s konopnou mastí pro děti lekarna.cz/... v odkazu hodnocení uživatelů
Dost dobrá je řada Menalind pro suchou a atopickou kůži cz.catalog.hartmann.info/...
doplněno 03.10.14 14:36:Čím se umýváte? Bylo by dobré používat nějakou speciální kosmetiku např. Menalind derm (v nabídce mají sprchovací emulzi či olej, koupelový olej, na mytí rukou olej).
To je pech :-/
Tak až budete v tom experimentování, doporučuji Skin-cap krém - to je snad ryzí magie. Zkušenosti s atopákem a lupénkou a blíže neurčenými exémy skvělé. (Ne tak skvělé jako s kortikoidy, ale skoro, a to už je co říct - a na některé druhy potíží dokonce lepší. A o tom, že nelze používat kortikoidy pořád, to koneckonců je. )
Třeba tu: zpravy.idnes.cz/...
Na stránkách Zentivy píší, že ukončili výrobu..
Je to škoda.. mám jí také ráda na různé oděrky nebo tvrdou kůži atd.. Mám doma jednu už dlouho, možná má už i prošlé datum spotřeby..ale používám dál.. Dokáže krásně promastit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.