Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zentiva - Calcium mast

Od: zantiva odpovědí: 5 změna:

Ahoj ... jsem už na prášky ... jako malý trpím na atopický ekzém ... dostal jsem ted nedávno od přítelkyně tuto mast : jizvy.heureka.cz/... - a už mi dochází a tak jsem si jí chtěl objednat a ona je stažená z prodeje? Kde se dá sehnat? Jediná mi do hodina všechno zahojila a zarudnutí zmizelo ... lékárníci mi dali náhradu ale ta je jinak ředěná a je úplně k hovnu ... nemá mto já smůlu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zmíněnou mast neznám. Známý je spokojený s konopnou mastí pro děti lekarna.cz/... v odkazu hodnocení uživatelů

Dost dobrá je řada Menalind pro suchou a atopickou kůži cz.catalog.hartmann.info/...

doplněno 03.10.14 14:36:

Čím se umýváte? Bylo by dobré používat nějakou speciální kosmetiku např. Menalind derm (v nabídce mají sprchovací emulzi či olej, koupelový olej, na mytí rukou olej).

2kedar*
hodnocení

0x

Vyzkoušel jste mast z Konopí.? Pomáhá i při lupénce.

Nemám však na mysli tu, kterou koupíte v obchodech. Ty jsou totiž taky "k hovnu".

Neobsahují to, co by měly. Zkuste se poptat po známých, jestli si nevyrábí vlastní a vyzkoušejte to.

Nejlépe s obsahem Měsíčku.

sargo*
hodnocení

0x

To je pech :-/

Tak až budete v tom experimentování, doporučuji Skin-cap krém - to je snad ryzí magie. Zkušenosti s atopákem a lupénkou a blíže neurčenými exémy skvělé. (Ne tak skvělé jako s kortikoidy, ale skoro, a to už je co říct - a na některé druhy potíží dokonce lepší. A o tom, že nelze používat kortikoidy pořád, to koneckonců je. :))

cuca*
hodnocení

0x

Jako ze ji zakazali?

Jinak byla dostupna v kazde lekarne. Co se deje?

Třeba tu: zpravy.idnes.cz/...

Na stránkách Zentivy píší, že ukončili výrobu..

zentiva.cz/...

Je to škoda.. mám jí také ráda na různé oděrky nebo tvrdou kůži atd.. Mám doma jednu už dlouho, možná má už i prošlé datum spotřeby..ale používám dál.. Dokáže krásně promastit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]