Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na kašel?

Od: mmm1 odpovědí: 2 změna:

Už delší dobu mám kašel, nejprve jen dráždivý a pak jsem začala i vykašlávat. Doktorka mi napsala Erdomed a na noc Prothazin. Dobrala jsem jej a vše bylo ok. Po dvou dnech jsem začala opět v noci pokuckávat a teď už mě to nutí i přes den. Dopoledne i něco vykašlu, ale odpo je to jen dráždivý. Cítím, že to mám zas na průduškách a po delší době mluvení / v práci musím mluvit celý den / začínám i chraptět. Poradíte mi něco přírodního co by pomohlo? Jen ne cibulovou šťávu, z toho je mi na zvracení. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já mám velice dobré zkušenosti s pastilkami Mucosolvan. Jsou jako větší knoflík, měkké a velmi účinné. Zvláště pak na suchý kašel. Uvolňují hlen, tlumí bolest. mucosolvan.cz/... Celá řada Mucosolvan je bezva.

hodnocení

2x

Mucosolvan doporučuji,a když mě chytne kašel,mám ho chronický,tak jsi ještě kupuji vitamín C jak v bonbonech nebo v rozpustných tabletkách,a za par dní jsem v poho.Měl jsem jít na operaci a začal jsem kašlat,doktor mě nepustil na operaci kvůli kašli tak mi dal mucosovlan a k tomu jsem koupil ty vitamíny a za 4.dny jsem šel k doktorovi na kontrolu a byl jsem schopen operace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma erdomed

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]