Nejste přihlášen/a.
Dobry den, byla proti mne vedena exekuce, pri ktere mi byl mimojine zablokovan nemovity majetek exekutorskym zastavnim pravem. Vse jsem zaplatil, ale byt mam stale blokovany. Exekutor jiz udajne poslal potrebne dokumenty k odblokovani katastru, ktery je prijal 13. zari. Vim, ze ze zakona ma katastr 30 dnu, ale jde to nejak urychlit? Nejak je popohnat a zjistit, zda-li veskere potrebne dokumenty k vymazu zastavniho prava od exekutora prebral?
Zjistěte si potřebné údaje z KN (číslo bytové jednotky, číslo řízení), pokud je neznáte. Nahlížení do KN online zde. Pod číslem řízení je vidět, v jakém je to stavu. Pak už jen ten zmíněný telefonát a jemně prudit (ale ne moc, aby se příslušný referent nezatvrdil).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.