Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dostanu ve výplatě

Od: mathes odpovědí: 4 změna:

Dobrý den nastoupil jsem do zamestnani kde mi daly zaklad 16000. pres kalkulačku na internetu jsem si spocital ze to je 13 085 cisteho a chtel bch se zeptat zda tuto castku (13 085) budu mit kazdy mesic pokud odpracuji vsechny pracovni dny . nebo je to podle poctu pracovnich dnu treba ze 1 mesic bude mit 20 pracovnich dnu a ja odpracuji vsech 20 dostanu 13085 a kdyz bude mit mesic 23 pracovnich dnu a odpracuju vsech 23 dnu tak dostanu vic nebo taky tech 13085?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ovšem tady nikdo netuší, jakou máš smlouvu. Jestli makáš v hodinovce, nebo v úkole, či ještě úplně jinak.

cuca*
hodnocení

0x

Pokud mate ve smlouve pevnou castku a ne hodinovou mzdu,tak to budete mit kazdy mesic.

Kdyz je to zaklad,tak pak zalezi na zamestnavateli,zda vam k tomu pricte nejake odmeny,bonusy...

mathes
hodnocení

ukolovou nemam takze bez odmen budu mit kazdy mesic stejnou vyplatu bez ohledu kolik je pracovnich dnu kdyz splnim to ze odpracuju vsechny pracovni dny?

02.10.14 18:22

ano

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]