Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se stolicí

Od: eso odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

měl jsem před týdnem střevní chřipku, měl jsem řídkou stolici až vodu. Poté horečky upadly a já se začal uzdravovat. Ale stále mám problém se stolicí. Ráno mám normálně řídkou (tak bývá), ale přes den nejde nic vytlačit, ale pořád cítím že je tam něco pevného, nejde to vytlačit a nic nevychází. Břicho mám divně nafouklé, ani neprdím, jak je mým zvykem.

Je to tak už 3 dny. Neporadíte? Je to takové divné, ale nic mě nebolí.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Měl jsi antibiotika?

doplněno 02.10.14 16:52:

Tyto problémy způsobila antibiotika, která zlikvidovala přátelské bakterie v tlustém střevě. Až dobereš Biseptol, nakup si jogurty a podmáslí a kyšku na obnovu střevní flory. Ale až po antibiot! To bude dobrý.;) Nezapomeň hodně pít.

Babička : *palec* Jo a ještě si kup kefíry,jsou skvělé !

eso
02.10.14 20:20
hodnocení

Děkuji :)

eso
hodnocení

Za chřipky neměl, ale teď druhý den beru biseptol, dle určení lékaře. (Můj věk 17)

bambula*
hodnocení

0x

Zachovej klid juniore, já vlastním podobné potíže již přes rok, sponzoruji lékaře, lékarníky, dodavatele, výrobce a jsem pořád na začátku, možná dostanu nálepku simulanta

eso
hodnocení

To musí být velmi nepříjemné, a ještě k tomu tak dlouho :O :( Lituju za vás..

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Dej si kysané zelí a radši větší množství co sníš.Bude to dobré.

eso
hodnocení

Dobře, děkuju za odpověď :)

kyss
hodnocení

0x

Na zácpu je nejlepší koupit pšenici zrno a uvařit.Pak to omastit,osolit a jíst jako chleba,místo chleba na snídani.K tomu něco co jíte normálně ke chlebu.

hodnocení

0x

Zkusil bych také otruby (nejlépe zamícht do jogurtu ´, aby se to dalo jíst, tak polévkovou lžíci až dvě denně. Jako doplněk ostatních rad. (Otruby se koupí ve zdravé výživě i jinde.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]