Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený podací lístek - reklamace balíku?

Od: rober odpovědí: 2 změna:

Ahoj, stala se mi taková měnší nepříjemná věc. Poslal jsem zásilku, která se ale po cestě ztratila a já teď nikde nemůžu najít podací lístek (respektive papír o odeslání, který na poště tisknou, když posíláte zásilku přes zákaznickou kartu). Znám číslo zásilky, ale ten papír prostě nemám. Ví někdo, jestli půjde nějakým způsobem uplatnit reklamace? Zákaznická karta je samozřejmě na moje jméno, ale na lince mi řekli, že se na kartě neeviduje historie odeslaných zásilek. Popřípadě jak by jste postupovali vy?

Děkuj za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nevolal bych na linku ale zasel na postu osobne.I s cislem zasilky

ladinpraha*
hodnocení

1x

Pokud znáš číslo zásilky, tak pro poštu není problém dohledat, jestli byla doručena. Pokud ne a ztratí se někde po cestě, je to problém pošty. Tebe historie nezajímá, oni jsou povinni mít doklad o doručení. Řešil bych osobně na poště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]