Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy začít se vztahy?

Od: petrklic123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

v kolika letech by měl člověk začít aktivně sexuálně žít (nejen sexuálně, ale i vztahově apod) - aby mu neujel vlak?

Je mi 21 a nikdy jsem nikoho neměl, tak se radši ptám, v kolika by podle Vás měl člověk začít nejpozději.

Děkuji mnohokrát

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

donkarel*
hodnocení

2x
Hele je mi 22 a byl jsem na to. jako ty jeste pred rokem. Docela jsem se zmenil a nebojim se oslovovat holky. Musim rict ze tak 9 z 10 holek ma dost zkusenosti v oblasti vztahu a pri prvnich pokusech o baleni jsem naprosto selhaval. Takze zacni, staci jen pokusy- osloveni, pusa, pohlazeni i na holkach co nejsou Tvuj typ. Jinak se nikdy neotrkas a az nahodou potkas tu pravou tak budes tak nervozni ze to zoras!

iz*
hodnocení

0x

To nezávisí na věku ...

hodnocení

0x
To je individualni...Nekdo zacne ve 20ti,dalsi ve 30ti a jiny je treba po tricitce uz rozvedeny,tak ma novy vztah a treba dalsi rodinu.A treba ve 40ti mu to nevyslo,nebo
se znovu zamiluje...atd.,atd.Zkratka a dobre,laska kvete v kazdem veku.Dulezite je,aby na ten vztah byli dva,jinak nemuze absolutne fungovat.Chapes?Vlak hodne casto zastavuje...

lionka*
hodnocení

0x

Na to přece neexistuje jednoznačná odpověď. Každý to má jinak. Někdo třeba může mít méně příležitostí někoho potkat. Ale musíš tomu trošku napomoct a sám aktivně vyhledávat příležitosti, kde bys mohl potkat holky a nebát se zkoušet je oslovovat. Pokud ještě chodíš do školy, tak na to máš ideální podmínky. V práci už pak bývá méně volného času, ale ani tak není nic ztraceno - a obzvlášť vy chlapi máte vždycky na nové vztahy o kousek víc času než ženy :)

hodnocení

0x

Nikdy není pozdě, jen to v určitých situacích může být obtížnější. V jiných ale zase jednodušší. To je prostě život.

buss
hodnocení

0x

Sexuálně od 15. Platonicky od pobrání trocha rozumu. Je to zcela individuální na vyspělosti ...Nepozději? Dokud neumřeš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]