Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho může trvat střevní chřipka? Mám ji už 9.den a stále nějak neslábne. Myslíte, že by v tom mohla být i nějaká jiná nemoc?
Děkuji
Na střevní chřipku mi 9 dní přijde dost... U lékaře jste byla? Každá nemoc má svého původce, tak i kdyby nasadil léčbu, nemusí třeba zabrat a chce to zajít za lékařem znovu...
doplněno 29.09.14 14:35:Jakože jsem chtěla říct, že i střevní chřipka může mít různého původce, proto může trvat různě dlouho a intenzivně.. Každopádně to chce lékaře..
Dobrý den,
každý to má jinak. Záleží i na věku a na typu střevní chřipky. Jednou jsem ji měla jeden den, jindy týden. Ale 9 dnů je moc na chřipku. Taky jsem měla chřipku dlouho, protože se mi vracela. Dokonce 5x za sebou jsem ji měla. Možná se Vám vrátila a máte ji znovu od začátku. Stačí udělat nějakou dietní chybu a máte ji zpátky. Určitě zajděte k doktorce. Já po těch asi pěti střevních chřipkách měla pneumatosu střevních kliček. Jsou to hrozné křeče v břiše. Střevní mikroflóra má jiné složení než by měla mít po těch virózách a musí se nasadit léky.
Na střevní chřipku,infekci střev,špatně od žaludku,průjem,zvracení brát Endiaron.Je to střevní desinfekce.Nějaké živočišné uhlí nepomůže.
Na střevní chřipku se nebere nic. Jen dieta přísná se drží. Endiaron se bere, když se něco špatného sní. Enterol beru při střevní chřipce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.